Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam bardzo głupie pytanie do facetów. Rozmawiałam z kolegą przy kawie, ogólnie miło, zabawnie, koleżeńsko, on ma dziewczynę. W pewnym momencie wyszłam do toalety, wróciłam i coś miłym głosem powiedziałam (coś w stylu, że od razu lepiej) spojrzałam na niego i on miał taką poważną minę, smutną. Zupełnie inny niż był w rozmowie. Był chwilę cicho i potem widać było, ze nie wie co powiedzieć to cośtam przypadkowego powiedział. nie pytałabym o to, gdyby to nie był taki mocny kontrast. Nie było mnie ze 4 minuty i przeszłam obok, obróciłam się tak bokiem i tyłem do niego na chwilę, bo brałam kurtkę no i potem coś powiedziałam. Nie wiem. Jakoś mrocznie się poczułam. Jakby on coś złego o mnie myslał jak mnie nie było. Albo zauważył, że mam coś na ubraniu, coś odrażającego we mnie zobaczył? (?) bo wcześniej byliśmy tylko w kurtkach. Ubrana byłam normalnie. Co to mogło być? #logikarozowychpaskow #nobodykiers

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania: i skąd my mamy do #!$%@? pana wiedzieć co on sobie myślał jak Ty poszłaś do kibla się wysikać ( ͡° ʖ̯ ͡°) no powiedz skąd, przedstaw jakiś scenariusz w którym ktoś odpowiada Ci na zadane pytanie.