Aktywne Wpisy
Dr_Killjoy +627
#marsz #marsz4czerwca
Po 2h od rozpoczęcia marszu, część ludzi wciąż jest w punkcie startowym.
Najprawdopobniej największa demonstracja od '56 (400 000), jeśli nie największa w historii PL (wstępne szacunki mowią o 500 000)
Po 2h od rozpoczęcia marszu, część ludzi wciąż jest w punkcie startowym.
Najprawdopobniej największa demonstracja od '56 (400 000), jeśli nie największa w historii PL (wstępne szacunki mowią o 500 000)
FoxX21 +653
pisowsko konfederackie zera próbują obrzydzić ludziom na wykopie marsz bo "przemawiają tam kobiety". no tak bo przecież według prawdziwych katolików kobiety to się nadają tylko do kuchni, można też im przypier***ić czy potraktować je jako inkubatory. tfuu na was
#marsz4czerwca #marsz
#marsz4czerwca #marsz
Muszę wyrobić jedną transakcje kartą miesięcznie i pomyślałem, że to dobra okazja żeby kupić jakieś najtańsze podstawowe #arduino i się trochę rozeznać czym to się je (jeżeli tag nie służy do pytania o takie rzeczy to bardzo przepraszam, temat można zamknąć ( ͡º ͜ʖ͡º)).
Znalazło by się coś na Ali? Ewentualnie jakiś inny sklepik? A może dać sobie spokój z jakąś bieda wersją arduino i zasadzić się na coś droższego?
#szukamcebuladeals #aliexpress
UNO R3 MEGA328P CH340G
Ewentualnie mógłbyś napisać w czym wymienialna atmega jest pomocna?
Poza płytką i serwami to chyba groszowe sprawy?
Jeszcze poszperam, może jakiś majfrend zrobił taki zestawik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Całość 5,1 $ ( ͡° ͜ʖ ͡°) To by chyba wystarczyło? (kabel USB gdzieś powinienem wygrzebać)
Wyświetlacz np. taki?
I wybacz że Cię tak męczę, ale znalazłem jeszcze jedną wersję na MicroUSB ale z dwoma dodatkowymi pinami o taką. Różni się trochę układem na płytce od poprzednich.
Którą byś brał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te dodatkowe piny do dwa dodatkowe wejścia analogowe. Brałbym wersje z MicroUSB bez tych pinów(zamiast nich masz kilka wyjść 3.3v, 5v, GND, Tx, Rx a to wg mnie się bardziej przyda) No i te piny a6-a7 nie występują w oryginalnej wersji więc mniej shieldów do arduino je obsługuje :)