Aktywne Wpisy
Cinoski +88
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +93
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Jestem damską stuleją xD
Mam wbite prawie ćwierćwiecze, jestem umiarkowanie ładna i szczupła, ale za to zadbana. Na brak atencji czy zainteresowania ze strony facetów nie narzekam, ale mimo wszystko nie umiem budować związków przez moje #!$%@? i brak prawdziwej pewności siebie. Mam swoje zainteresowania, wychodzę do ludzi i biegam. Myślę, że można ze mną porozmawiać na wiele tematów, pośmieszkować a mimo tego nikt się nigdy we mnie nie zakochał xD nie wiem co robie źle. Zabija mnie to, że jestem cały czas sama i nie umiem into związki.
Jak nabyć umiejętność budowania trwałych relacji? Jak się buduje trwały związek?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling
PS. no nie ma dowodu ze wiedział o holocauscie xD
Dobra z Ciebie śmieszka, bałamuciłbym!
No chyba nie xD