Wpis z mikrobloga

Odkąd zacząłem wyznawać "xD" moje życie stało się spokojniejsze. Nie denerwuję się już prawie wcale, kiedy spotykają mnie sytuacje stresowe, myślę sobie xD i wszystko staje się prostsze.
Naprawdę polecam ten styl życia. Wcale nie robi ze mnie lenia tylko osobę które nie denerwuje się z d--y tak jak kiedyś.

Kolos? xD
Prezentacja przed w c--j dużą grupą nieznajomych ludzi? xD
W------i z roboty? xD
Wyśmiała cię jakaś laska na imprezie? xD
Zrobiłeś coś p--------o? xD

I od razu lżej i można się wziąć za siebie a nie płakać czy się w------ć.

uczucie 10/10
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Odkąd zacząłem wyznawać "xD" moje życie stało się spokojniejsze. Nie denerwuję się już prawie wcale, kiedy spotykają mnie sytuacje stresowe, myślę sobie xD i wszystko staje się prostsze.

@FajnyTypek: to nawet nie jest żart. Jak teraz widzę mega głupi czy obraźliwy post to moja jedyną reakcja jest "XDD" i nie umiem napisać nic więcej. Na c--j sie przejmować debilami. XD to filozofia życia.
  • Odpowiedz
@FajnyTypek: Przyznam szczerze ze tez sporo zawdzieczam "xD" kiedys balem sie zalozyc konto na wypoku, bo jeszcze by mi kto napisal "usun konto". Teraz reakcja na to "lel twoja stara nie ma nawet konta xD" taki sie serio odwazny zrobilem! Dobrze ze poruszyles ten temat!
  • Odpowiedz
@FajnyTypek: Ja nawet trochę współczuję ludziom, którzy robią z wykopa albo z internetu w ogóle poważny biznes jak np. ten koleś który nękał jakiegoś wykopka na facebooku xD. To dopiero musi być kapa żyć z takim ciśnieniem i nie potrafić zrobić porządnego xD na rozluźnienie.
  • Odpowiedz