Aktywne Wpisy
Spuchaczu +24
Widzę że walenie konia pod nic nie znaczący i nie dający żadnych korzyści rajd trwa w najlepsze. Gdyby wojny wygrywano takimi tanimi akcjami pod propagandę, to nie opłacałoby się drukować map świata, bo zmieniałyby się codziennie. Ile czasu waszym zdaniem Ukraina jest w stanie utrzymać to pole pszenicy?
Odpowiem za was: aż im się skończy żarcie i paliwo. Ruscy nawet nie będą musieli ich stamtąd wyganiać. Sami wrócą z podkulonym ogonem. I
Odpowiem za was: aż im się skończy żarcie i paliwo. Ruscy nawet nie będą musieli ich stamtąd wyganiać. Sami wrócą z podkulonym ogonem. I
eltanol3000 +278
i właśnie po czymś takim jak pic rel krew mnie zalewa.
Imho do sklepów wielkopowierzchniowych powinien z buta wjechać jakiś UOKiK, bo nikt mi nie wmówi, że sytuacja w której sklepowi regularnie opłaca się sprzedać koszyk produktów za 1/3 taniej nie jest zmową cenową, czy nieuczciwymi praktykami wymierzoną w konsumentów.
ceny produktów są w #!$%@? zawyżone i potwierdzają to wieczne promocje i jakieś kupony na kiju, które jedyne co mają na celu to zdywersyfikowanie klienteli.
robienie zakupów w tym kraju to jak granie w jakiegoś candycrasha gdzie albo zapłacisz góre siana albo będziesz składać combosy z wielopaków i aktywowanych kuponów.
zatem jeśli sklepowi opłaca np. się opchnąć produkt x w wersji 1+1gratis za kliknięcie w aplikacji, tym bardziej opłaca się im sprzedaż tych produktów bez promocji po niższych cenach.
Imho do sklepów wielkopowierzchniowych powinien z buta wjechać jakiś UOKiK, bo nikt mi nie wmówi, że sytuacja w której sklepowi regularnie opłaca się sprzedać koszyk produktów za 1/3 taniej nie jest zmową cenową, czy nieuczciwymi praktykami wymierzoną w konsumentów.
ceny produktów są w #!$%@? zawyżone i potwierdzają to wieczne promocje i jakieś kupony na kiju, które jedyne co mają na celu to zdywersyfikowanie klienteli.
robienie zakupów w tym kraju to jak granie w jakiegoś candycrasha gdzie albo zapłacisz góre siana albo będziesz składać combosy z wielopaków i aktywowanych kuponów.
zatem jeśli sklepowi opłaca np. się opchnąć produkt x w wersji 1+1gratis za kliknięcie w aplikacji, tym bardziej opłaca się im sprzedaż tych produktów bez promocji po niższych cenach.
W jakim banku w #anglia #uk
Założyć konto, #banki
Chciałbym żeby obsługa strony banku była intuicyjna jak i tak samo z aplikacją na smartfon i z dobrymi kontem oszczędnościowym
Żeby nie zdziera ze mnie za dużo na przewalutowaniu no i fajnie jak by była darmowa wypłata w europejskich krajach.
Tak jak widać chce wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może macie jakieś porady na co zwrócić uwagę?
Ktoś mi mówił o bankach które za założenie konta dają 100 funtów, znacie taki?
Barclays jest ok. Pingit ulatwia zycie.
Ale jeśli ktoś komu wysyłasz forsę pingitem go nie ma to musi go zainstalować żeby móc ją odzyskać.
- konto standartowe w LLoyds do płatności krajowych (nic nie płacę za utrzymanie konto) - oszczędnościowe konta są ale nie wiem jak funkcjonują - apka jest dość intuicyjna - lepsza niż ING BP np - co denerwuje to częste weryfikacje płatności - jeśli robimy je jedna za drugą. (to konto nie nadaje się do płatności za granicą)
- karta Revolut do używania za
http://www.barclays.co.uk/BarclaysMobileBanking/MobileBankingapp/P1242609123821
Wtedy robisz sobie normalnie przelewy a apka jest prosta z wbudowanym PINsentry