Aktywne Wpisy
keymac +4

Pechpechpech +9
#przegryw powiem tak... znowu ruchałem xd nóż #!$%@? czy to jest takie łatwe czy jaki #!$%@? dwa razy byłem dwa razy dupcylrm #!$%@? chyba #!$%@?łem mlodosc na komputerze bo mogłem dupcyc jak pelikan wyruchalalemmale miała chłopaka wiec nie mogła zostać tylko kolejne seksy w tygodniui

Ale?, ale jak można zostać prawdziwą stuleją spuszczająca się pod zdjęciami dziewczyn na forum internetowym. Czy wy #!$%@? na prawdę nie wychodzicie z domu?
Kiedy przewijam mirko, i widzę jakieś fajne pokażmordę to spojrze 2-5 sekund i przewijam dalej, czasem trollne coś. No ale #!$%@?, 200 stulej klękających pod zdjęciem jakby pierwszy raz widzieli kobietę
A dzisiaj to dopiero wyszedł hit z tym oceńmordę
Zielonka, która nie mogła wytrzymać 1 dnia, pewnie nawet kilkudziestu minut bez pokazania swojej atencyjnej mordy, no ale co się dziwić popyt podaż.
No i finał, bordowa #!$%@? wymyśla nowy trend, ocenia mordę wymalowanej atencjuszki. Jak to przejdzie na dłuższą metę to już zależy od was, od stulejmanów, teraz możecie odnależć godność człowieka albo pogrążyć się w #!$%@? na wieki
#gorzkiezale #takaprawda