Wpis z mikrobloga

@7thchamber: pierwsze dwie serie the killing to jedna opowieść, trzecia, jak już netflix przejął czy coś to nie to samo i chyba skończyło się na tym, ale tak jak mówię, 2 pierwsze serie the killing bardzo dobre
@MasterSoundBlaster: ok tylko teraz seriale w stylu blacklist, ncis, gotham wracają po przerwie świątecznej, ale jak zobaczę to the killing to dam znać czy warto, bo ta pierwsza seria to była reprodukcja skandynawskiego Forbrydelsen i była świetna. chociaż wydawało mi się że dwa sezony widziałem ;)
@MasterSoundBlaster: @nightrain: nie nie cumple. Sprawa Rosie Larsen ciągnie się przez 2 sezony. I dowiadujemy się kto ją zabił dopiero na końcu 2 sezonu. ;)

3 sezon zaczyna się od poszukiwania jakiejś dziewczyny (nie pamiętam już), ale później zaczynajo się ścielić trupy ( ͡° ͜ʖ ͡°). A w 4 jest sprawa w szkole wojskowej (też dokładnie nie pamiętam, ale jakieś mundury tam były :P) - taki
@MasterSoundBlaster: e przecie czarne lustro to nie procedural, tam każdy odcinek ma innych bohaterów i jest zupełnie w innym stylu, chyba że to też zmienili, ja lubię procedurale, lubię się przyzwyczaić do bohaterów, jak ostatnio umarł Miguel Ferrer, to już wiem że ncis la nie będzie takie samo