Aktywne Wpisy
HNDelectric_pl +274
Poprzednie #rozdajo cieszyło się dużym zainteresowaniem. Lecimy jeszcze raz. ;) Pomka REEG już dotarła do @Roofy
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
Obecnie pompka to produkt tygodnia i jest na dobrej promce za 199 zł. -> Reeg Air Pump PRO
REEG Air Pump PRO - jest to obecnie najlepsza pompka tego typu. Pompuje 2 razy szybciej i ma 2 razy większą baterię od innych pompek tego typu np. #xiaomi. Pompką można pompować: #rower 30x #samochody 3-5x #
nanushki +357
Cześć Miraski i Mirabelki, zwłaszcza fani tagu #maklowicz.
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Wraz z Panem Robertem i jego wesołą rodzinką zaprojektowaliśmy dwie pary fajnych skarpetek, które myślę, że spodobają się fanom Wielkiego Mistrza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tej okazji mam dla was małe #rozdajo jednej pary tych fajnych skarpetek, które widać na pic rel. Warunkiem jest plusik i najlepiej komentarz pod postem. Mogą być sugestie, memy, kadry z filmów #
Jaki czas dojazdu w jedną stronę uważacie za optymalny?
#pytanie #ankieta
Jaki czas dojazdu do pracy jest optymalny?
Dla mnie to jest do 30 minut. Kiedyś dojeżdżałem 1,5h w jedną stronę i uciekłem po 3 miesiącach, bo było szkoda życia. Teraz mam 15 minut piechotą i jest fajne.
12 latem na moto.
60 zima komunikacja miejska jak sa korki.
@1Jurko ulica Jasnogorska, okolice galerii Bronowice. Dobry dojazd np. 501
@pilot1123 dziś idę obejrzeć świetne mieszanie w centrum, ale dojazd tramwaj + autobus, dlatego się zastanawiam.
Ogólnie każdy adres automatycznie sprawdzam na jakdojade i te powyżej 30 minut odrzucam.
@qjot: Chyba, że jakieś niezbyt kulturalne ludzi Ci staną nad głową i zaczną trajkotać o pierdołach. Moje doświadczenie z czytaniem w komunikacji jest takie, że w 50% przypadków się nie potrafię skupić i przez 30 minut jazdy czytam 2 strony :P
Dziena za odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)