Aktywne Wpisy

techno_mojsze +310
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie

Skoro dostaliście współpracę z Polsatem to już sobie castujcie lcsy bo to wam dobrze idzie ale pchanie się do csgo gdzie nie macie żadnego doświadczenia i to od razu na major? Mogliście zrobić jakieś test transmisję żeby zobaczyć co do poprawki, ale nie tydzień przed wpadacie na pomysł. Jeszcze veggiego, dziada lola dajcie na casterke. O waszym PR szkoda gadać
Z poważaniem nikt ważny
#csgo #leagueoflegends
@Frenzy_pl