Uważajcie na białe BMW E90 Touring na gdańskich blachach. J-----e to tajniaki i 5 dzień z rzędu łapią na elbląskiej za przekroczenie prędkości. W piątek skasowali mnie na 6pkt i 200zł za 84/50 kmh. Dziś jadąc do pracy byłem świadkiem kolejnej ich prowokacji i złapania kogoś. 3 pasy i łatwo depnąć gazu.
Wszystko byłoby okej, gdyby sami robili to w uczciwy sposób. Sami jadą jak debile znacznie przekraczając prędkość, prowokują do wyprzedzenia ich a następnie łapią w momencie, w którym masz największą prędkość. #gdansk
@anonim1133: skrót myślowy. Pędzą lewym pasem, w---------ą Ci się pod nos i prowokują jadąc raz szybciej raz wolniej na tyle, że tylko idzie się w-----ć...
@ripp1337: to oczywiste. Ale jeżeli serio prowokują, to czasem masz po prostu ochotę wyprzedzić matoła i jechać bezpiecznie, niż jechać w stresie, bo nie wiesz, czy zaraz przyśpieszy czy zahamuje z piskiem. Każdy ma jakąś tam cierpliwość i możliwe, że właśnie na tym żerują.
@ripp1337: Dla jasności, nie jeżdżę jak wariat ale uważam, że to co o--------a ta biała beta jest niedorzeczne. Tak jak pisze @Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: wolę wyprzedzić i jechać bezpiecznie niż mieć na uwadze, że zaraz mogę wpakować mu się w dupe bo lubi sobie prowokować na mandat...
Jeżdżę tą trasą od pół roku i od stycznia zauważyłem, że tajniaków się zrobiło jak grzybów po deszczu... To nie od tego roku
@filipsiu: niby pomysł upadł z tymi mandatami. Odnośnie przepisowej jazdy to po Gdańsku można na palcach jednej ręki można policzyć kierowców, którzy jeżdżą przepisowo. A ci co najczęściej podnoszą larum OJ BO PIRACI to prawo jazdy mają zdane za jajka (✌゚∀゚)☞
@filipsiu: jakis kierowca wygral sprawe w sadzie - nie przyjal mandatu, bo policyjny radiowoz siedzial mu na dupie i przekroczyl predkosc chcac zwiekszyc odleglosc miedzy nimi.
Wszystko byłoby okej, gdyby sami robili to w uczciwy sposób. Sami jadą jak debile znacznie przekraczając prędkość, prowokują do wyprzedzenia ich a następnie łapią w momencie, w którym masz największą prędkość.
#gdansk
@filipsiu: ok
Dla jasności... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżdżę tą trasą od pół roku i od stycznia zauważyłem, że tajniaków się zrobiło jak grzybów po deszczu... To nie od tego roku
Odnośnie przepisowej jazdy to po Gdańsku można na palcach jednej ręki można policzyć kierowców, którzy jeżdżą przepisowo. A ci co najczęściej podnoszą larum OJ BO PIRACI to prawo jazdy mają zdane za jajka (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nawet mi Ciebie nie żal. Pewnie jeździsz hehe 'szybko ale bezpiecznie'?
@ripp1337: Typowa riposta kogoś, kto w ogóle nie kieruje samochodem.
#gdansk
@filipsiu: dranie. Powinni ci jeszcze laurkę i kwiaty dać!!