Wpis z mikrobloga

jak leje moczem na ten caly polski #youtube, tak #gargamel jest typem takiego cynicznego cwaniaczka, z percepcja siegajaca tylko wlasnego czubka nosa. argument, ktorego uzyl o tym psie, o ktorym wspomnial #wardega uswiadamiajac mu, ze nie robi filmikow dla wyswietlen, bo ma do tego lepszy content to #!$%@? takie inwalidztwo umyslowe, ze nie wiem czy sie smiac czy plakac. no #!$%@? "pokazal psa zeby wzbudzic sympatie" - totalnie zaoral mi leb i utwierdzil w przekonaniu jakim jest kretynem z mentalnoscia gimbusa.
  • 11
@marek_antoniusz: wiesz, docelowo myslalem, ze jest to kolejny prank z jego strony, bo w koncu z tego jest znany. jak zobaczylem przebieg tej akcji wlacznie z ta zenada z duszeniem (#!$%@? gosciu mu zalozyl chwyt i definittywnie go dusil, bo podduszaniem bym tego nie nazwal) i wzywaniem wsparcia do kurdupla 1,70 wzrostu to sobie uzmyslowilem dlaczego taki tytul a nie inny. normalnie to by go rzucili na glebe i wykrecili lapy
@riseno ty tak serio? Wardęga najpierw pierdzieli "ojej mój błąd mój błąd" a potem wyjeżdża z dupy "a wiesz po co jechaliśmy do Krakowa? BO PRODUKUJE FILMY DLA KOLEŻANKI I TO JEST TAKIE WARTOŚCIOWE I UNIKATOWE I W DODATKU RAZ Z TĄ KOLEŻANKĄ URATOWALIŚMY PIESKA" xD
"pokazal psa zeby wzbudzic sympatie" - totalnie zaoral mi leb i utwierdzil w przekonaniu jakim jest kretynem z mentalnoscia gimbusa.

@riseno: Bo taka prawda, co ma ranny pies w rowie do olewania znaków, prawa i bycia bucem?
Wardęga sięga po najtańsze sztuczki manipulacyjne, ale jak widać, na niezbyt rozgarnięte osobniki to działa.
#!$%@? człowieku, zasięgnij do słownika i przeczytaj do czego służy podanie PRZYKŁADU

@riseno: O czym gościu gadasz.
W skrócie - Wardęga w każdym filmie sporo nie dopowiada (manipuluje) do tego używa tanich chwytów które mają wpłynąć na emocje widza czyli na jego postrzeganie sprawy.
No i druga sprawa - w USA za takie #!$%@? dostałby kulę w czapę i byłoby koniec gwiazdorzenia.
Debil myśli, że jest ponad prawem.
Steaven Sigal polskiego
@loczyn: ja o gruszce ty o pietruszce. mnie #!$%@? o czym oni obaj #!$%@? w swoich filmikach, bo mi to lata kolo #!$%@?, a ty jestes niedorozwiniety umyslowo. zegnam
jest typem takiego cynicznego cwaniaczka, z percepcja siegajaca tylko wlasnego czubka nosa.

@riseno: Swoją drogą powinieneś napisać:

Wardęga jest typem takiego cynicznego cwaniaczka, z percepcja siegajaca tylko wlasnego czubka nosa.
Idealnie go opisuje.
@loczyn: ty jakis niedorozwiniety jestes, na prawde. ja myslalem, ze moze cos ci sie przestawilo, ale ty rzeczywiscie masz uposledzenie umyslowe. ktos, kto zainwestowal wlasne pieniadze w zakup pojazdu, jego przerobienie oraz stosowne pozwolenia do dopuszczenia do ruchu by pomagac schroniskom dla zwierzat MUSI BYC CWANIACZKIEM, KTORY WIDZI TYLKO CZUBEK WLASNEGO NOSA, NO #!$%@? RZECZYWISCIE ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡