Aktywne Wpisy
DrMagK2 +228
Moje miasto takie piękne XD
plottwist +599
Ogólnie jestem przerażony tym wypadkiem na A1 i mega fajnie, że na wykopie ludzie chcą sprawiedliwości, za to co spotkało tą rodzine, różne wypadki widziałem i po prostu klikam, oglądam i zamykam ale tutaj jakoś to siedzi we mnie i cały czas sprawdzam jakieś nowe info. Na yt bandyci drogowi jest wstawiony gif z przybliżenia kamerki z auta jadącego z naprzeciwka, spowolniłem to trochę i zobaczcie jak dość dobrze wygląda moment uderzenia.
#ld
@adamak2k: wtedy masz już wrażenie że masz to przed oczami, dlatego ludzie czasem tak się tego boją, bo jest to bardzo
Ja mam hipnagogi jak klade sie spac. Czesto mysle sobie wtedy ze to najdziwniejsze doznanie z calego zycia
@dzika_czupakabra: No próbowałem Wilda ale nie wyszło. Dwa razy podeszłem. Za pierwszym razem jak się podniosłem to osłabiony byłem i senny bo długo bez ruchu leżałem. Potem próbowałem z otwieraniem oczu co 30 sekund, ale patrząc tak na swoją rękę leżąc na boku co kilkanaście sekund troche się zaczął pojawiać strach i odpuściłem wmawiając sobie że będę świadomy etc.
Jak próbujesz WILD'a to pamiętaj żeby przed nim się zrelaksować, w trakcie myśleć jak najmniej,