Aktywne Wpisy
kkaq +1
dobry-informatyg +101
ale kisnę z tego ogólnoeuropejskiego zesrańska, że prawaki zyskują co raz większe poparcie. Brzmi to tak, jakby demokracja było tylko wtedy, gdy wybiera się właściwą stronę xD. Może zróbcie w końcu coś, co przekona do was ludzi, jakieś refleksje by się przydały, zamiast płakać i straszyć
#bekazlewactwa #4konserwy
#bekazlewactwa #4konserwy
A jeszcze raz mi się przypomniało, jak zostałem wciągnięty w #!$%@?ą wojenkę tych babć dotyczących okienka na korytarzu xD złapała mnie raz jedna i mówi "weź tam pan zamknij okienko na korytarzu z łaski swojej" no to zamknąłem. Na drugi dzień złapała mnie druga "weź tam pan otwórz to okienko, #!$%@? po mózgu ma tamta (dosłownie tak powiedziała xD), zimno jej w środku lata kurRWaa" xD
O jeszcze mi się przypomniało i muszę dodać, jak mieszkałem na poprzednim mieszkaniu, to miałem pod sobą Gandalfa XD tak ją nazywaliśmy, bo poubierana chodziła w takie "szaty" i kapelusz. Zawsze jak uchylała drzwi od mieszkania, to #!$%@?ło tak jakoś dziwnie. Nieraz ją w tramwaju spotykałem i prawiła tam jakieś swoje kazania na rząd, na PO itd. XD darla morde na caly autobus, jakaś chyba troche niespełna rozumu.
#zalesie #gorzkiezale #krakow #starebabciexd #mieszkaniewblokach
Na studiach pomieszkiwałem po studenckich melinach i często je zmieniałem, bo to był jeden wielki, #!$%@?, dramat. Najgorszy był jednak facet około czterdziestki z odpieluszkowym zapaleniem mózgu.
A w domu luksusów nie ma, ale robię co chcę, piwnica duża, ogród duży, a lokalizacja taka, że wszędzie blisko.
Żona z córką odeszła (lvl ok 40 i 20) on sam jest ostro po 50, nie przeszkadzało mu to sprowadzać młode laski na mieszkanie. Podobno jedną wyrzucił jak była całkiem naga i nie chciał wpóścić.
Ja mieszkam kilka
@AIfa: Ja generalnie mieszkam na wsi, w domu jednorodzinnym. Na
@grey09: no wlasnie mialam pytac, czy to nie ona. I takim smiesznym gloskiem spiewala.
Ja ją kojarze :)