Co ja #!$%@?łam to nawet nie... Wylałam wodę z bongo do zlewu w którym była gumowa nakładka na kubek. Żeby powiedzieć, że śmierdzi to za mało. Da się zapach usunąć? Jakoś? Myłam na razie tylko w płynie do naczyń... #wykopjointclub #pytanie #kiciochpyta
@npwjsn: z drugiej strony, jak umyję octem to będzie #!$%@?ć octem ( ͡°ʖ̯͡°) @dziewczynaszamana: wyparzanie nic nie da, ba, nawet mam wrażenie że jest gorzej ;) A woda sobie stała na tym wieczku z noc może :D Dopóki nie chciałam zabrać kubka w drogę...
@Szukamwolnegonicku: pokrusz kostkę że zmywarki do jakieś miski wrzuć tam kubek zalej gorąca woda. Za jakiś czas wyciągnij kubeł wyplucz. Zmień wodę w misce z nową kostka. I znowu daj tam kubek gdzieś na godzinę. Powinno dać radę. Ja tak zawsze Bonio czyszcze
@Szukamwolnegonicku Najlepszy sposób to sól/soda oczyszczona + wysoko procentowy alkohol. Wystarczy wsypać, zalać alko i wymieszać jak największy cocktail na świecie. Powtórzyć kilka razy i będzie jak nowe. ( ͡°͜ʖ͡°)
#wykopjointclub #pytanie #kiciochpyta
a tak serio to ile kisiłaś tam tę wodę? :D
@dziewczynaszamana: wyparzanie nic nie da, ba, nawet mam wrażenie że jest gorzej ;) A woda sobie stała na tym wieczku z noc może :D Dopóki nie chciałam zabrać kubka w drogę...