Aktywne Wpisy
kwasnydeszcz +83
musiałam zrobić mnóstwo badań do wizyty z medycyny pracy na studia (ekg, okulista, lipidogram, bilirubina, próby wątrobowe) no i wydrukowałam te wyniki razem z morfologia, bo mi zlecił lekarz przy okazji. no i baba tak patrzy i pyta:
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz
Sejmita +34
Na logike - jesli on jest kierownikiem, to predzej uwierza, ze to zwykla pracownica #!$%@?
jeżeli to jest sieciówka trzeba popatrzyć jakie są standardy, bo na 90% jest to gdzieś opisane
@teluch: kierownika raczej nie wyrzuca, bo to byla wczesniej jej apteka, lecz zgodzila sie odsprzedac apteke sieciowce, pod warunkiem, ze bedzie pracowala tu ;]
Blokować kase na czas odejścia, robić rozliczenie kasy przy każdym odejściu/przekazaniu. Upierdliwe, ale nie ma innej opcji.
czy kierownik jest też właścicielem? jeśli nie, to do właściciela z prośbą o zainstalowanie monitoringu, bo masz problem z 'ginącą' kasą.
niech najlepiej dyskretnie pogada z regionalnym, żeby standardy w tym zakresie wdrożył bez robienia afery jakieś
@sebawo: Ogolnie, w aptece pracuje 3 osoby. Na jednej zmianie jest ona i kierownik, ma 2 inna mgr. Sa 2 komputery, jeden jest drugiej mgr, jeden jej i kierownik, niby na spolke. Tylko, ze kierownik 90% czasu oglada seriale, a 'pracuje' jak ona robi lek i przyjmuje towar, jakies 1h dziennie.
@sebawo: widzisz, w praktyce tak powinno byc.
Facet jesteś, możesz typa wieczorem zahaczyć jak będzie wychodził z pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.mojszpieg.pl/kamery-szpiegowskie/47-mikro-kamera-szpiegowska-q5.html?utm_source=google&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=mikro-kamera-szpiegowska-q5&gclid=CKb9nOTMxtECFfcW0wodpOAArg
i dyskretnie zamontuje gdzieś obok kasy. jak #!$%@? kierownik pieniądze, to będzie nagrane.
natomiast tak czy inaczej skończy się to konfrontacją i ciężką atmosferą po akcji, i raczej nie ma tam czego szukać.
PS. ja bym w życiu nie dał się w tak jawny sposób walić w kakao