Wpis z mikrobloga

Witam, uważam że Adam Z. jest nie winny, jest ofiarą wątku obyczajowego. Wszyscy idą jak stado baranów jednym tropem, baran za baranem, że kamery, dowody, a przecież pani prokurator powiedziała na konferencji 3 razy że Adam O., Na filmiku pt. Podejrzana osoba na ulicy mostowej widać pana który pokonuje nagrany odcinek w 39 sekund, jak pokonalem ta trasę w 27 sek. Na filmiku widać jak osoba ta chowa się jak przejeżdża samochód, Z tad ta różnica. Filmik był wyświetlany 25. 000 razy i chyba nikt nie zauważył że pan ten ma mokre spodnie, lewa nogawka powyżej kolana a prawa poniżej, co może świadczyć że jest on praworeczny i stał prawdopodobnie w Warcie. Na moje osoba na, ale nie chce nikogo oczerniac, to chłopak siostry O., w 37 sek. widać zarys twarzy, min. duzy nos i lekki zarost który jest zaskakujaco podobny do zdjecia na instagramie osoby o nicku dzemzeswini ktory tez jest uwazany za chlopaka siostry O. Oboje fani okultyzmu, gdzie Adam i Ewa tylko się pucowali z tym okultyzmem. Resztę domyslcie się sami.
#ewatylman
  • 28
@profis381: Nie wiem o którym kawałku filmu mówisz, ale brałam pod uwagę zaplanowane morderstwo - wychodziło tylko przy dwóch osobach ubranych w identyczne kurtki. Jedna robiła alibi, druga była od mokrej roboty. Ale wtedy gdzieś byłoby widać tę drugą, na którymś monitoringu wyjścia spod mostu. Gdzie Ty widzisz te mokre nogawki? Na pikselozie? Gratulacje, bo ja nic.
@selawi: Czytam Freuda. Seksualność to skomplikowana sprawa i wcale nie aż tak bardzo wrodzona, jak się wydaje. Ofiary pedofilii często stają się pedofilami w życiu dorosłym na przykład.
@lavinka: Właśnie takich jest w polsce dużo Trzeba mieć odwage powiedzieć jestem homoseksualistą i mam swoje prawa .A w odpowiedzi usłyszeć jesteś ciotą i nie masz żadnych praw
Poza tym, co ma piernik do wiatraka? Niewinny, bo pedał bez praw? Ma takie same prawa, o ile nie więcej, tylko dlatego, że twierdzi, że jest gejem.

Co nie zmienia faktu, że jest wrabiany.
Jesteś ciotą i nie masz żadnych praw to dla ciebie odwaga zobaczymy czy sie do tego przyznają w sadzie

@selawi: ale o co ci chodzi? oskarżenie AZ o zabójstwo i pobicie przez policje, to siłą rzeczy powiązane, a jednak dwie oddzielne sprawy. a rzekome gejostwo AZ to jeszcze inna sprawa.
cd. zasłaniając się niepamięcią wtedy, kiedy mu to wygodne. natomiast pamięta, że wypił ze3 piwa, dwa szoty tekili, a po powrocie do domu odlał się do słoika po majonezie winiary. no #!$%@?!
oczywiście nic nie ćpał, chociaż badania wykazały ślady amfy. miał posiniaczone i podrapane dłonie - od czego? nie wezwał pomocy, kilkakrotnie zmieniał zeznania itd itd. czy to ma świadczyć o jego niewinności??

czy to że pedał? wyjaśnisz?
@beczkabeczka: widocznie jeszcze nie dojrzałaś do tego żeby upić sie do urwanego filmu a jego seksualność i osobowość miała być łatwym celem do złamania i wmówienia mu wszystkiego
seksualność i osobowość miała być łatwym celem do złamania i wmówienia mu wszystkiego

@selawi: to raczej linia obrony.

widocznie jeszcze nie dojrzałaś do tego żeby upić sie do urwanego filmu

@selawi: dojrzałem natomiast do tego, żeby napisać: