Aktywne Wpisy

MrGalosh +23
Jak pójdziesz do sklepu i ukradniesz buty/ubrania to... się nic nie stanie. Sklep jest przygotowany na to, że część "klientów" to złodzieje, nie upadnie z tego powodu. I to "działa" bo jednak złodzieje to mniejszość.
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I
Ale nadal - złodziej to złodziej.
Jak pojedziesz autobusem na gapę to... to się nic nie stanie. Przewoźnik i tak się jakoś utrzyma. I to działa, bo gapowicze to mniejszość.
Ale zasadniczo - gapowicze to też swojego rodzaju złodzieje.
I

smuteczek2000s +33
Ej Wykopki, może zrozumiecie, że pisanie mi komentarzy=atencja, więc może lepiej mnie ignorować. Bo latam drugi dzień na gorących i mam lawinę atencji.
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek
Także ten.
Miłego wtorku!
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file3431163216734257870
Pobierz

Po pierwsze zapoznaj się proszę z tymi zakładkami:
i przy takich ustawieniach FireFoxa jak na poniższym screenie, przed zakupem należy ręcznie usunąć najlepiej wszystkie ciasteczka ? Bo w usuwanie pojedynczych raczej nie ma co się bawić.
źródło: comment_bSN0a34riZM7hG5zHHgSQbWVf5NZtCRw.jpg
PobierzJeśli biegaliśmy po różnych stronach przed dokonaniem zakupu, klikaliśmy w reklamy to na youtube, czy adwords - a później coś nas zainteresowało na facebooku, w co kliknęliśmy - i wszystko było w oparciu o reklamy kontekstowe produktu, który akurat chcieliśmy nabyć - to dobrze jest