Wpis z mikrobloga

#planetplus - drugi zakup przez tą stronę, adblock wyłączony i ponownie ani śladu po transakcji ... niezły wałek, teraz mogę sobie składać dwumiesięczne reklamacje... ktoś miał podobnie ?
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Uzytkownik2: ja niestety mam ciągle problemy ze sklepem emag , na 10 tranzakcji nawet małych zlicza co drugą,trzecią.... cały czas z tym sklepem występuje i podejrzewam że coś mają tam nie tak. nie zgłaszam ręcznie ,to są małe kwoty ale jednak jak klikam to powinno się automatycznie zliczyć. Emag i Galeria marek są problemowymi linkami,wszystko inne mi działa .
  • Odpowiedz
@Uzytkownik2: Wczoraj zamawiałem adapter na USB/micro USB do karty micro SD z Aliexpress. Dopiero po 20h transakcja pojawiła się na koncie. Nie używałem trybu incognito, tylko wyłączyłem adblock.
  • Odpowiedz
@Miecz12: Myślę, że to nie mój błąd. Jeśli tryb prywatny byłby wymagany do naliczania cashback'ów, to taka informacja powinna pokazać się przed przejściem do danego sklepu. Może jest to "myk" (o którym teraz się dowiedziałem), który wykorzystują ludzie, by nie musieli się tak często upominać o swoje, ale teraz i tak czytam, że nawet tryb prywatny nie zawsze pomaga. To jest bez sensu, ponieważ duża większość klientów nawet nie wpadnie
  • Odpowiedz
@Hatam: adblock musi być wyłączony (lub każde inny soft blokujący ruch / reklamy etc) zgoda na zapisywanie cookies tez jest ważna. Transakcje pojawiaja sie z reguły po kilku godzinach - chyba ze jest ich wiecej to skrypt otymalizuje import tak zeby nie blokować bazy ;-)
  • Odpowiedz
@PlanetPlus A ja mam taką sugestię żeby dało sie zapisać na stałe numer konta do wypłat tam gdzie widnieją dane konta. Trochę irytujące jest podawanie (wklejanie) tego numeru, przy każdej wypłacie. Tak poza tym super program, korzystam bardzo często i póki co bez problemów :)
  • Odpowiedz
@Uzytkownik2: Tak jak wspomniałem - potraktuj te informacje jako dobre praktyki. Dobrze jest (chociaż ze względów bezpieczeństwa danych) raz na jakiś czas wyczyścić historię przeglądarki.

Jeśli biegaliśmy po różnych stronach przed dokonaniem zakupu, klikaliśmy w reklamy to na youtube, czy adwords - a później coś nas zainteresowało na facebooku, w co kliknęliśmy - i wszystko było w oparciu o reklamy kontekstowe produktu, który akurat chcieliśmy nabyć - to dobrze jest
  • Odpowiedz