Czym wypełnić takie spody od zegarków/medalionów? Jeśli chciałbym w tym zatopić np. kwiaty suszone, czym to zalać? Wiem , że jest żywica epoksydowa, ale to drogie strasznie. Jakieś zamienniki? #rekodzielo #bizuteria #handmade
@FuczaQ: obawiam sie, że nic się z zamienników nie znajdzie. Kup żywicę, ale taką clear. Będzie to gwarantowało zupełną przezroczystość. Koszt to około 50zł za kilo
@dGustator: @tomut: ooo dzięki, wypróbuję! @elberet: widziałem, ale te spody to jest zbieranina wszystkiego i do części może i bym dokupił kaboszony, ale do tych większych lub o dziwnym kształcie gdybym jakieś trafił to na pewno nie. Przy okazji chciałem stworzyć coś od podstaw :D @Droper: czemu? ;d wszystko kupione na targach rupieci za grosze, żadne nie jest moje :P
@spoxman: wyjdzie mlecznobiałe
@elberet: widziałem, ale te spody to jest zbieranina wszystkiego i do części może i bym dokupił kaboszony, ale do tych większych lub o dziwnym kształcie gdybym jakieś trafił to na pewno nie. Przy okazji chciałem stworzyć coś od podstaw :D
@Droper: czemu? ;d wszystko kupione na targach rupieci za grosze, żadne nie jest moje :P