Mhmm, własnie skońcyłem Until Dawn. JAKE TO BYŁO DOBRE! Ostateczny wynik - przeżyli: Matt i Sam. Przeżył by też Mike ale #!$%@?łem w ostatniej scenie i niestety #!$%@?ło chłopaka w powietrze. Co do reszty postaci, Emily i Adrienne celowo zabiłem bo mnie #!$%@?ły, Chris zginął bo zdzira nie otworzyła mu drzwi ( ͡°ʖ̯͡°), Jess w sumie nawet nie wiem czemu no i Josh, którego gra nawet nie pozwoliła mi uratować :/ Generalnie mam wrażenie, że Matta w tej grze najtrudniej zabić, w ogóle nie przywiązałem się do tej postaci, więc specjalnie się nie starałem a i tak #!$%@? przeżył! Ciekawe dlaczego ( ͡º͜ʖ͡º). #gry #ps4
Co do reszty postaci, Emily i Adrienne celowo zabiłem bo mnie #!$%@?ły, Chris zginął bo zdzira nie otworzyła mu drzwi ( ͡° ʖ̯ ͡°), Jess w sumie nawet nie wiem czemu no i Josh, którego gra nawet nie pozwoliła mi uratować :/ Generalnie mam wrażenie, że Matta w tej grze najtrudniej zabić, w ogóle nie przywiązałem się do tej postaci, więc specjalnie się nie starałem a i tak #!$%@? przeżył! Ciekawe dlaczego ( ͡º ͜ʖ͡º). #gry #ps4
@rtk993: piszą że gra jest krótka, jakie odniosłeś wrażenie?