Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
#bitcoin
@Edit: oczywiście, żaden ze starych nie przestaje działać.
@Ancro: Czyli rozumiem, że ten wcześniejszy adres jest dalej mój, ale został wygenerowany nowy, żeby trudniej było przypisać osobę do danego adresu?
Jeśli masz obawy, to przelej jakąś minimalną kwotę na adres, który wygenerowałeś dawno temu. Ja sam korzystam z Trezora i w różnych miejscach mam podane różne
Możesz wygenerować na raz 10 adresów i podać je 10 różnym firmom. Każda z nich powinna móc dokonać płatności kiedy zechce.
We współczesnych portfelach (HD), wszystkie adresy, które generujesz, są ze sobą powiązane. Każdy kolejny jest wyliczany na podstawie twojego seeda w oparciu o pewien
Stare adresy, wygenerowane przed tymi nowymi - nie tracą swojej ważności i nawet jak za kilkatysięcy nowych adresów, ktoś Ci przeleje na dawno dawno wygenerowany adres BTC - to i tak otrzymasz BTC do swojego portfela.
Ma to na celu wprowadzenie jak największej anonimowości, by ktoś nie mógł powiązać danych transakcji z daną osobą.
@kryptopomocnik: z całym szacunkiem ale nie polecaj proszeę nowym uwsteczniania się :)
Ogólnie nie polecam używać blockchain.info do przechowywania większej wartości niż 4000zł - jest to istnie niebezpieczne.
Komentarz usunięty przez autora