Wpis z mikrobloga

@n0xx: @Limonene: Nie sypią, ale to i tak same węgle, bez błonnika który jest w jabłku. Ogólnie można ale po co? Ja tego jestem w stanie wypić więcej niż coca coli.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: pij sobie, na zdrowie. Dużo witamin, a cukier, jeśli go nie dodają, a nie dodają (z tego co mi wiadomo bo sama taki sok piję, tylko w kartonie) to naturalny cukier pochodzący z jabłek co też czyni go łatwiejszym do przyswojenia.
  • Odpowiedz
@zielakowy: Fruktoza kontra sacharoza. Niech wygra bardziej złożona cząsteczka! Widzę, że ktoś spał na chemii i biologii. Wstyd.
@rtone: Jak wyżej :)
Chłopcy, to może jedzmy snickersy zamiast owoców bo cukier to cukier nie zależnie od budowy? ;)
Celuloza to też cukier. Laktoza. Nie wiem, mam nadzieje, że trollujecie
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Także autorze, zrób risercz sam i zobaczysz, że na wykopie nie warto pytać o porady bo (szczególnie przy diecie) odpowiedzą ci osoby niezbyt douczone i czerpiące swoją wiedzę głównie od podobnych sobie (a czasopisma też nie są dobre, dziennikarze są po dziennikarstwie i matury zdawali z polskiego). A ja zwracam na to uwagę byś nie robił sobie krzywdy i sam potem tego nie powtarzał jak reszta "bawołów".
  • Odpowiedz