Aktywne Wpisy
Wolvi666 +144
Arboree +138
Petru, jako pierwszy prawdziwie antypisowski gość zagina Mazurka aż miło. Mazurek próbuje cały czas zbijać jego odpowiedzi sarkazmami, ale marnie mu to wychodzi.
Szkoda że kanał został już na stałe opanowany przez prawoskrętnych mariuszy, bo mało kto zauważa że Mazurek przegrywa tą rozmowę po całości. Ciągłe triki erystyczne Mazurka "ile czasu pan potrzebuje", to się robi żałosne
#kanalzero #polityka
Szkoda że kanał został już na stałe opanowany przez prawoskrętnych mariuszy, bo mało kto zauważa że Mazurek przegrywa tą rozmowę po całości. Ciągłe triki erystyczne Mazurka "ile czasu pan potrzebuje", to się robi żałosne
#kanalzero #polityka
#nauka #medycyna #pseudonauka #biologia #nowotwory #rakcontent
W sumie jeśli guz rakowy jest na mózgu, to można by tak powiedzieć
W sumie trochę dziwi mnie jego popularność bo zazwyczaj Ci szarlatani mają niebywałą umiejętność do mieszania faktów z bzdurami, co ich uwiarygadnia. Natomiast ten człowiek w zdecydowanej większości opowiada same bzdury.
Hamerowi, o którym ten człowiek wspomina odebrano prawo wykonywania zawodu w 1986 roku za szkodzenie pacjentom.
Według mnie głupota i ignorancja jest wbrew pozorom domeną mniejszej części wyznawców tego typu teorii.
Większą część, wydaje mi się, stanowią ludzie zdesperowani, którym medycyna niestety niewiele może zaoferować, a oni dalej chcą mieć nadzieję. (rozsiane nowotwory, guzy trzustki, pnia mózgu i tak dalej)