Wpis z mikrobloga

@siedge: smierdzi walkiem. swoja droga w telewizorni ponoc gadali ze Kreuzberg to najniebezpieczniejsza dzielnica w niemczech ale osobiscie tego nie slyszalem :)
ostatnio sporo ogloszen przegladalem bo chce zmienic lokum ale tak pieknych zdjec to nigdzie nie widzialem :)
  • Odpowiedz
Kreuzberg to najniebezpieczniejsza dzielnica w niemczech

@brudny: a tam, byłem wieczorem, serce miałem w przełyku (bo się naczytałem w internecie że mi gardło poderżną) lecz nic mi się nie stało

• Odpowiedz
@megawatt: bywam tam regularnie i jakos przerazony nie jestem :)
@siedge: Tempelhof getto? mieszkam od 8 lat i uwazam ze to zajebiscie fajne/bezpieczne miejsce :) szukam nowego lokum i najchetniej dalej w tej lokalizacji :)
  • Odpowiedz
bywam tam regularnie i jakos przerazony nie jestem :)

@brudny: ja tylko pierwszy raz się bałem, ale faktem jest że na Kreuzbergu, Tempelhofie jest dość dużo imigrantów z różnych państw (i stosunkowo dużo muzułmanów - przynajmniej patrząc na ilość kobiet w nikabach)
  • Odpowiedz
@siedge: prawdopodobnie to walek i jak do nich napiszesz to pewnie walna cos w stylu ze wlasicicel mieszkania przebywa teraz w londynie i trzeba western union wyslac im pieniadze a wtedy dostaniesz od nich kliucze do mieszkania i mieszkanie jest dla Ciebie (taaa jasne xD)
  • Odpowiedz