Aktywne Wpisy

Fortyk +94

Kinda +90
Zobaczyłem z okna pana leżącego na ulicy który potrzebował pomocy. Wciągnąłem go dalej od ulicy na trawe, pozycja boczna, telefon na 112 i właśnie panowie go zabierają. Kierowcy mieli w dupie że coś leży na asfalcie i tylko omijali. Pewnie pijany i skończy w najdroższym hotelu w mieście ale lepiej tak niż gdyby coś go przejechało.
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)

#gruparatowaniapoziomu
@Bethesda_sucks: no nie bardzo
Treść została ukryta...
http://www.wykop.pl/link/3541003/wojna-informacyjna-na-wykopie/
Byłem na szą jak rodziły się pierwsze cenzopapy, pamiętam memy z Ławrynowiczem, wiem jak niektórzy potrafią cisnąć po sobie i swoim narodzie (to ponoć wspólna
Tych małpich postów jest jednak nieporównanie więcej, poza tym jest różnica między pokazywaniem prawdziwej twarzy czcicieli pedofila, a szkalowaniem rodaków. Te żarty przestały byś śmieszne za tysięcznym razem, teraz mamy ich z milion i miarka się przebrała. Zauważ, że dopiero dzisiaj tak naprawdę ktoś wytknął głupotę
Nie ma w tym głębszej filozofii, nie zatrzymasz tego, a że dzieci będą płakały? Nic dziwnego, nic nowego.
A następnie rozprawkę na temat wpływu braku interpunkcji we wpisach na wyniki z matury i zjawisko ogłupiania społeczeństwa.
Tylko dużo tekstu, bo ilość plusów jest wprost proporcjonalna do ilości włożonej pracy, nieważne są dowody.
A tak na serio, to wszystko można udowodnić odpowiednio argumentując i dopasowując dane (wpływ spadku ilości piratów na wzrost globalnego ocieplenia). Niestety, ale tekst