Wpis z mikrobloga

Mirki,
Czy ktoś z was spotkał się z problemem w Evic VTC Mini w którym po podłączeniu do kompa występuje tylko ładowanie? Chciałem sobie zaktualizować oprogramowanie i niestety... próbowałem podłączania z wciśniętym +, z baterią, bez baterii (też pokazuje się tylko ładowanie), różne kable USB, różne komputery. Ktoś coś?

#epapieros #epapierosy
  • 10
@Tabak89: @siej: @marek-wozniak-750: Na wszystkie pytania muszę odpowiedzieć, że tak. Zmieniałem kable, uruchamiałem najpierw programik później podłączałem eVica i nadal nic. Wiem, że problem wystepuje bo na zagranicznych forach występują też takie przypadki ale brak konkretnego rozwiązania co moze byc przyczyną.
@gendzer: windows widzi go? sprawdź w menadżerze urządzeń czy przypadkiem nie wykrył go jako uszkodzony. Ja na podobny problem poradziłem sobie aktualizacją go przez linuxa aleee podobno da się w tryb recovery jakoś wprowadzić ręcznie.
@gendzer: możesz mieć #!$%@?ę - ktoś pod tagiem kiedyś kupił evica w jakimś gównosklepiku i też nie mógł zaktualizować, okazało się że to chiński klon.