Wpis z mikrobloga

Kancelaria Premiera próbuje promować znanego wykopowicza, Pawła Szefernakera i próbują go oswoić z mediami w prawdziwym świecie. [ZOBACZ MEMY JAK JEDEN DZIENNIKARZ NIE ODZYWAJĄC SIĘ POZWALA SIĘ OŚMIESZAĆ MINISTROWI]

Paweł Szefernaker: Pan mówi o audycie w KODzie, panie redaktorze audyt już zrobili dzisiaj internauci--

Grzegorz Kajdanowicz: Ale panie ministrze, mówimy o poważnych audytach robionych przez profesjonalne firmy

P.S: Ja przeczytałem dzisiaj w internecie poważny audyt, gdzie stwierdzono że te usługi

Do Jana Grabca:

Podczas gdy ja próbowałem przegłosować budżet, pan i pana koledzy wchodzili na fotel marszałka jak kiedyś Komorowski

A jak pan stał na krześle i robił sobie selfie...

Szkoda że pan nie grzebie w moich kartkach tak jak pana posłowie grzebali w torebkach posłanek rządu...

Proszę mi nie przerywać. Już?! Już?! Już?! Pan się uspokoi, to nie sala plenarna!

Wtedy pana już nie było na sali bo już pan robił sobie zdjęcia

Pawełku, lepiej zostań w internecie bo jak wychodzisz to nie dość że się gubisz, to bardzo łatwo cię wyprowadzić z równowagi. W pewnym momencie myślałem że zaczniesz używać strzałek memicznych. W prawdziwym świecie wykrzykiwanie łatwych do obalenia kłamstw w nieskończoność nie uczyni ich prawdziwymi.

#neuropa #polityka #bekazpisu #armiaszefernakera #xdddddddddddd
Joz - Kancelaria Premiera próbuje promować znanego wykopowicza, Pawła Szefernakera i ...

źródło: comment_kVDGNucp4NPdqbo0y0UObtTCWDiBGGru.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@zourv: Miał/ma. Paweł Szefernaker był odpowiedzialny za obie internetowe kampanie PiSu i jest głównym sprawcą wielkiej miłości do partii rządzącej jaka pojawiła się nagle półtora roku temu na Wykopie, zwłaszcza na głównej.
  • Odpowiedz