Wpis z mikrobloga

Miałem konto na MtGox. Firma już nie istnieje.
Kupowałem do minowania sprzęt od Butterfly Labs. Firma już nie istnieje.
Miałem konto w bitcurexie. Firma już nie istnieje.
Miałem konto w btcguild. Kopalnia już nie istnieje.

Za niewielkie pieniądze założę konto we wskazanej giełdzie bitcoinów. Tylko poważne oferty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bitcoin #oswiadczenie
  • 27
  • Odpowiedz
@zakowskijan72: wiesz wydaje mi się, że to tak jakbyś wypisał listę swoich błędów i próbował zrzucić winę na bitcoin.
Bitcoin to jest tylko narzędzie w rękach ludzi, to nie bitcoin zrobił tylko ludzie. Jeżeli uważasz, że da się zmienić naturę ludzką to jesteś w wielkim błędzie.
A może potrzebujesz kogoś kto poprowadzi Cię za rączkę przez życie i powinieneś trzymać się od niekontrolowanego wolnego rynku z daleka i wracać na
  • Odpowiedz
A może potrzebujesz kogoś kto poprowadzi Cię za rączkę przez życie i powinieneś trzymać się od niekontrolowanego wolnego rynku z daleka

@pawlo74: Lol. Kolego, ale ja nie straciłem ani złotóweczki.
Wszystko z MtGox wycofałem gdy okazało się, że płatności zaczynają się opóźniać:
http://www.wykop.pl/wpis/6122124/#comment-12766316
http://www.wykop.pl/wpis/6034434/#comment-14317796
Od Butterfly Labs sprzęt dostałem, więcej u nich nie zamawiałem kiedy zorientowałem się, że na produkcji koparek zarabiają
  • Odpowiedz
@zakowskijan72: to respekt wielu z nas tutaj nie miało tyle szczęścia włącznie ze mną a Twój wpis to okazja, żeby podkreślić jak ważne jest aby mieć się na baczności.
Ja czuję się na wolnym rynku wspaniale a te wszystkie fakty, które wymieniłeś nauczyły mnie wiele. Nie wyobrażam sobie powrotu pod czyjeś skrzydełka.
  • Odpowiedz
@InPay: wczoraj coś pisałeś o bitmaszynie aż w pierwszej chwili pomyślałem, że należy do Was ale to pewnie chodziło o coś innego. Ja trzymam kciuki za tą bitmaszynę bo nie mogę znieść czekania na przelew w XXI wieku. btw. Dzięki za dodanie jej na waszej stronie z kursami.
@revoruless: dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pawlo74: już kilka osób pytało dlaczego kurs bitmaszyny nam skacze na stronie, a to wynika z faktu, że w księdze zleceń jest często poniżej 1 BTC
  • Odpowiedz