Wpis z mikrobloga

Hej! Kupiłem na #aliexpress #dongle do #miracast - jakiśtam najzwyklejszy AnyCast. Urządzenie działało w porządku przy pierwszym połączeniu, teraz jednak chciałem zmienić sieć do której dongle jest podpięty. Niestety... po zalogowaniu się na panelu administracyjnym w ramach sieci rozgłaszanej przez dongle i po wejściu do opcji "Networks" otrzymuję piękny komunikat "500". Jakiś pomysł? Może da się tego dongla w łatwy sposób zresetować do ustawień fabrycznych?

#pcmasterrace
  • 11
  • Odpowiedz
@Ult1me: jak z jakością filmów fhd? da się bez problemu obejrzeć? dźwięk z obrazem się nie rozjeżdża? jak z opóźnieniem w grach?
co do problemu niestety nie pomogę bo sam się rozglądam dopiero, znalazłem coś od asusa za 200 i się zastanawiam czy warto
  • Odpowiedz
@mati1990: W tej cenie (8$) nie mogę narzekać. Oprogramowanie jest stale aktualizowane, próbowałem grać w gierkę na androidzie czy puszczać mecz (meczosy.pl) z komputera z nowym Atomem (!) i zacinki były naprawdę rzadkie. Filmów fullhd nie testowałem.
  • Odpowiedz
@mati1990 nie trzeba być pr0 graczem żeby wyczuć to opóźnienie, w jakieś spokojne przygodowe może da radę czy tam minecrafta, ale o FPS, moba etc zapomnij
  • Odpowiedz