@Papasanbaba: nie tyle wynalazl, co udoskonalil, przy okazji redukujac cene. Jakbym mial do wyboru ipoda a shanlinga M, to biore shanlinga M, zawsze, bez zastanowienia.
@dzikireks: Obczaję, mnie akurat nie jarają małe odtwarzacze, nie miałem problemu żeby z czymś rozmiarów telefonu chodzić itd. Ale dla biegaczy czy coś, why not.
@dGustator: Na czym polega kupowanie na tej stronie? Wszystko legitne? Widzę, że to grupowa sprzedaż przez co obniżają cenę, ale co dalej? Cła nie dowalają ogromnego?
@UberKatze: zależy skąd wysyłają, większość niestety z USA, ale z reguły produkty wysyłane są od producentów więc różnie bywa, niemniej jednak strona jest amerykańska i wiele produktów w ogóle nie ma możliwości wysyłki do Polski (gabaryty). Z Chińczykami wiadomo jak bywa, mają swoje sposoby na podatki - a sporo jest chińskiej elektroniki
@dGustator: Ja zamówiłem sobie (w sumie dla koleżanki) majtki i podkolanówki z Portala + dla mnie kubek z Wiedźmina 3 z jednego ze sklepów związanych z grami w USA. Za wszystko zapłaciłem włącznie z przesyłką 30 GBP, ale żeby wydano mi towar musiałem dopłacić 18 GBP na poczcie...
https://www.massdrop.com/buy/shanling-m1
#audioboners
Jakbym mial do wyboru ipoda a shanlinga M, to biore shanlinga M, zawsze, bez zastanowienia.
Zobacz sobie co potrafi.