Aktywne Wpisy
WaveCreator +241
Dzięki koledze @Skorvez_957_ możemy podziwiać jak się bawił pobożny Polak w młodości (dopóki balonowy nie usunie konta) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpisu
#bekazpisu
MakaronowyStwor +359
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Do brodaczy... Tak wiem koper i w dodatku jakiś przerzedzony ale gołe się maszynka do włosów z nasadka na 20mm, używam olejku zmiękczające go zarost oraz teraz kupiłem balsam do jakiegoś jej układania... Ale nadal nie mogę ogarnąć jak to zrobić aby u jej dołu na zakończeniu przy szyi nie sterczaly luźne kłaki. Czy je golić wraz z zakończeniem zarostu? Co z tym robić? Czy potrzebujesz do tak krótkich włosów szczotki? Ogolem to czesze ja grzebieniem o średnio gęstym rozstawie. Brodę chce mieć :-)
Co do włosów... Tak wiem nie modne, złe i w ogóle jak 34lvl z bobo na ręku może nosić to... Ale niech pierwszy życie kamień ten który od dziecka w wannie nie robił sobie irokez na głowie :-) tak więc co miesiąc reguluje mi to na głowie fryzjer a co tydzień różowa goli boki na zero... Ale nadal mam problemu z układaniem bo wicher na czubku głowy powoduje problemy... Używam gumy do włosów (Joanna coś tam) i od dziś uczę się dopiero robić to na sucho bo wcześniej moczylem włosy i po wytarciu czesałem grzebieniem... Teraz różowa pokazała jak łatwo nałożyć na suche i modelować... Do tego kupiłem jeszcze pastę do włosów by się nią pobawić w modelowanie :-) Co sądzicie jak to ogarnąć?
Co więcej, to w sumie tyle. Taki może nie do końca że mnie typowy wykopek i Mirek ale jednak typowy Polak :-)
Pozdrawiam Mirki i Mirabelki (taaa jasne Mirabelki :-) )
PS w ręku to Xiaomi Mi Max ten ponad 6 calowy :-)
kogucik
@shermori @ryhu nie ukrywam, że irokez zaryzykował em po filmie, ale brodę to zostawiłem po wykrywaniu zęba mądrości, i zakaz golenia był, potem jakoś samo poszło...
@Influ3nD wolę irokez :-) mama i teściowa do tej pory mówią, że to coś na głowie :-)
@splndid na co dzień noszę podobnie, ale to disajn na siedzenie przed kompem w domu. Co złego w ubraniu? Nie zawsze można
Bo trzeba odpowiednią ilość rozprowadzić (za dużo też źle) i rozczesać, wtedy nie bedą poplątane
No i brodę sobie jeszcze trochę zapuść, bo łaty widać
Komentarz usunięty przez autora
Czego się nie robi dla nauki xD
Sama szczotka ich nie wyprostuje jak ci się kręcą (mam ten sam problem). Potrzeba mocnego wosku, to powoli to idzie ogarnąć
@mam_krowy a ten wosk... To go się nakłada na dzień jak żel na włosy czy jako kuracja naprawcza? Bo serio staram się i w sumie czasu ani możliwości nie mam dbania zbyt pedantystycznie o swój wygląd a pracy...