Aktywne Wpisy

banzi +203
Poznajcie nową Miss Alabama.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
źródło: image
Pobierz
Obiboq +17
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec

Jak wyglądaja relacje z Twój #niebieskipasek? Atencja sie zgadza czy musisz szukać dodatkowych bodźców na wypok.pl?
Mam różowego, więc nie kłam ;)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@Amfidiusz: Dziękuję!
@tusiatko: Tu bym sie kłócił ;)
Gdybym nie widział Twojej fotki to byłbym swięcie przekonany że jestes moja koleżanką z pracy ;)
Zapytam też z ciekawości. Ja jak nie miałam kiedyś swojego życia to tak jak Ty przejmowałam się kompletnie obcymi osobami w internecie. Oceniałam to co robią, śledziłam ich wpisy, zaczepiałam je bez powodu. Serio nie masz nic lepszego do roboty? Nie wiem ja z tego już jakiś dobry kawał czasu temu wyrosłam. Nie chce
@tusiatko: W tym jest głębszy sens. Wyobraź sobie że mam takich znajomych na co dzień. Na co dzien smutni i nie kochani,chociaz w związkach.Sflustrowani,szukający akceptacji "na zewnątrz" bo w swoich związkach nie dostaja tego czego pragną. Kiedys chciałem byc psychologiem, ale okazało sie że jestem za tępy ;)
@tusiatko: Zrób drobny błąd aby pacjent poczuł się pewnie poprawiając Cię. Utwierdz go w tym na tyle, żeby pokazał swoje prawdziwe oblicze ;) Nawet nie zastanowiłas sie, dlaczego nie czepiam sie @skitteles lub innych z pod tagu #niemcy tylko głownie Ciebie i @miki4ever
@skitteles: Pozna swój swojego ;) przeraża mnie że oni tak na serio....
@skitteles: Co do tusiek to sie zgadzam.W rodzinie mam takiego "miki", typowy wypisz-wymaluj mirek. Niby inteligentny,tytuł inżyniera- zarobki 4k PLN,a w prawdziwym życiu przegryw.Ma dziewczyne ale traktuje ja jako mniejsze zło,bo czasami odrywa go od piwnicy i LOLa. Niby inteligentny bo ma fajna prace w PL ale zupełnie oderwany od prawdziwego zycia,kupuje zestawy
@tusiatko: A Ty uchodźca wojenny czy Volksdeutsch? A może tez emigrant?