Aktywne Wpisy
SynMichaua +603
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
framugabezdrzwi +576
to mi się podoba, o to chodzi
#powodz
#powodz
#nieprogramowanie #niestudbaza #sylwesterzwykopem #roklinuxa
@TX1683: Niejeden mi już Archa polecał. Jak skończę ten przedmiot to z chęcią. Na razie już parę razy system wykraczyłem, a Ubuntu jako tako znam, aby od nowa
http://i.imgur.com/IpiJlFy.png
@Tank1991: Już obczajam :)
Kiedyś
Zrobiłem po tym jeszcze apt-get update i upgrade oraz uruchomiłem ponownie. Cóż... wygląd się za bardzo nie zmienił. Terminal jest biały (łomatko, #tylkonocny!), ustawienia inne tło i menu kontekstowe ciut inne. A tak to dalej to samo.
#1 Przestań wgrywać od nowa jak coś pójdzie nie tak
#2 Załóż sobie jakieś średniozaawansowane distro które nie prowadzi cię za rączke. Dla mnie w '98 był to Debian, ale dzisiaj bym cię prowadził w stronę Arch (którego nie lubię i nie używam) albo Sabayon (taki Gentoo z nadmuchiwanym kołem wokół brzucha). Na ubuntu i jemu podobnych bym sobie założył bana.