Aktywne Wpisy
krucjan +732
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Niepatrz +1276
jak mam nauczyć psa(nie szczeniaka) chodzić na smyczy? pierwszy raz był niesamowicie skuteczny - przez 10 sekund próbował to z siebie zdjąć, po czym rozpoczął taktykę - siedzę na dupie przez następne 2h póki tego ze mnie nie zdejmiesz
Obroża czy szelki?
http://e-sklep.kakadu.pl/produkt-15918/flexi.new.classic.smycz.automatyczna.tasma.s.5m.czerwona.htm
Obroża przeciw kleszczom to dobry wybór i działa, nie jest to żadne szarlataństwo.
PS pamiętaj, że dzisiaj będą strzelać. Miej to na uwadze i przemyśl, czy dzień dzisiejszy jest na pewno odpowiedni na pierwsze