#anonimowemirkowyznania Mam długoletni problem z papierosami. Zawsze chciałem palić papierosy. Wiecie, ten wygląd twardziela z fajką w zębach, podobno papierosy pomagają zrzucić zbędne kilogramy, nie trzeba myć zębów bo i tak wali papierochami, na fajce można zagadać do fajnej koleżanki, itd, zalety można mnożyć w nieskończoność. Problem w tym że odrzuca mnie od papierosów, wręcz mam odruch wymiotny na sam zapach dymu. Próbowałem już za dzieciaka, gdzieś z kumplami po krzakach. Wszyscy szczęśliwie palą do tej pory, a ja nie mogę. Dałem sobie spokój na parę lat, po 18-stce znowu ostro próbowałem, ale ciągle to samo. Po paru piwach udaje mi się jakoś wciągnąć jedną fajkę, ale przecież nie będę chlał dzień w dzień. Myślałem na początek o tych epapierosach, wstyd się z tym pokazać, ale można popalać po kątach żeby nikt nie widział, aż organizm się przyzwyczai. Albo plastry z nikotyną, nosić przez jakiś czas a potem wziąć organizm głodem. Myślicie że to ma sens?
Mam długoletni problem z papierosami.
Zawsze chciałem palić papierosy. Wiecie, ten wygląd twardziela z fajką w zębach, podobno papierosy pomagają zrzucić zbędne kilogramy, nie trzeba myć zębów bo i tak wali papierochami, na fajce można zagadać do fajnej koleżanki, itd, zalety można mnożyć w nieskończoność.
Problem w tym że odrzuca mnie od papierosów, wręcz mam odruch wymiotny na sam zapach dymu. Próbowałem już za dzieciaka, gdzieś z kumplami po krzakach. Wszyscy szczęśliwie palą do tej pory, a ja nie mogę. Dałem sobie spokój na parę lat, po 18-stce znowu ostro próbowałem, ale ciągle to samo. Po paru piwach udaje mi się jakoś wciągnąć jedną fajkę, ale przecież nie będę chlał dzień w dzień. Myślałem na początek o tych epapierosach, wstyd się z tym pokazać, ale można popalać po kątach żeby nikt nie widział, aż organizm się przyzwyczai. Albo plastry z nikotyną, nosić przez jakiś czas a potem wziąć organizm głodem. Myślicie że to ma sens?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Jeśli ona pali to już nie jest fajna...