Aktywne Wpisy
Mirki z tagu #elektryka, jak to sensownie połączyć? Żonie się lampa znudziła i zamówiła inna i wygląda to tak, foto lampy w komentarzu
marcpol +214
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach, czyli działalność gospodarcza prowadzona w niezmienionej formie opodatkowania w roku 2022 i 2023. Założono jedną osobę w gospodarstwie domowym, 20% wkładu własnego i brak jakichkolwiek zobowiązań.
W przypadku podatku liniowego podstawą do obliczania zdolności są przychody i koszty uzyskania przychodów, banki na tej podstawie samodzielnie
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach, czyli działalność gospodarcza prowadzona w niezmienionej formie opodatkowania w roku 2022 i 2023. Założono jedną osobę w gospodarstwie domowym, 20% wkładu własnego i brak jakichkolwiek zobowiązań.
W przypadku podatku liniowego podstawą do obliczania zdolności są przychody i koszty uzyskania przychodów, banki na tej podstawie samodzielnie
#film #filmy #pytanie #kiciochpyta
@CitroenXsara: netfix na PL to ciągle bieda - np. filmu, którego szukam (wymieniłem wyżej) tam nie ma
@GSXR600: nie mam boxa - jest coś w ten deseń na PC?
@uppss: @phreaker: iplę znam, ale to vod.pl, to legitna strona?
Tak na CDA można legalnie, ale nie wszystko tam jest legalne do oglądania.
Znajdziecie tu sporo filmów i seriali, bez konieczności logowania :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora