Aktywne Wpisy

kawasoo +1
#famemma kto chce link ?
fake-konto +1
Ejjj, #!$%@?, wytłumaczcie mi pls, kogo stać na budowę/kupno domu????
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te

Tylko u mnie pojawia się wielka niechęć do tatuaży i nie rozumiem #!$%@? mody, by zatrudniać ludzi z tatuażami w kontakcie z klientem? Dwukrotnie już prosiłem o zmianę osoby obsługującej mnie, raz facet miał jawne tatuaże, za drugim razem przy ruchu ręką podwinęła innemu się koszula, i widziałem, że ma tatuaż. Naprawdę ktoś zatrudnia w BANKU albo innej podobnej instytucji ludzi z tatuażami?
Sam mam 26 lat, własną działalność i zatrudniam 7 osób. Nie wyobrażam sobie, by mój pracownik miał tatuaż, i gdybym tylko dowiedział się, że ktoś zrobił sobie coś takiego leci na pysk. Raz odmówiłem pracę bardzo dobrze wykwalifikowanemu pracownikowi bo wyglądał jak pisanka.
Gorzej, że ta #!$%@? moda idzie coraz dalej, w Lidlu, w Biedronce widać na kasie ludzi wytatuowanych, kierowcy autobusów(!).
#tatuaze #boldupy #patologiazewsi
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: A co ma tatuaż do kwalifikacji zawodowych? Sam nie mam tatuaży i inie planuję ich mieć ale nie rozumiem dlaczego miałbym negatywnie odbierać osobę która je ma
@Navari No niekoniecznie. Musicie być młodzi skoro nie pamiętacie jakie bylo nastawienie społeczne do tatuaży jeszcze w latach '90. A jestem pewny ze wieku ludzie nadal tatuaże kojarzy tylko z kryminalistami i innym elementem.
Komentarz usunięty przez autora