Wpis z mikrobloga

Mireczki, pytanie do Was. Przymierzam się do zmiany telefonu i mam do wyboru Huawei P9 Lite oraz Sony Xperia M5. Który model jest Waszym zdaniem lepszy?

Przyznam, że bardziej podchodzi mi Sony (aktualnie mam Xperię T, którą bardzo sobie chwalę, parametry w teorii też są lepsze w M5, znany interfejs), ale Huawei również nie wypada źle, poza tym Sony jest dostępny tylko w kolorze białym, a ja jednak wolałbym czarny (P9 Lite jest w tym kolorze dostępny). Nie znam za bardzo interfejsu Huawei, ale mój różowy od niedawna ma p8 Lite i jak do tej pory nie narzeka, a wręcz poleca, że fajny, prosty i w ogóle... Jeśli chodzi o cenę, to oba modele są w bardzo podobnej (różnica 30zł) więc nie gra ona tutaj większej roli.

Innymi słowy: Brać Soniaka, którego mam w gruncie rzeczy ogarniętego i opatrzonego, z trochę lepszymi podzespołami ale w białym kolorze (trochę fe ( ͡° ʖ̯ ͡°) ), czy wybrać niewiele gorszego P9 w czerni i spróbować czegoś nowego?

Ale ja mam problemy... ( ͡º ͜ʖ͡º)

#pytanie #smartfon #telefony
  • 5
@KierownikW10: Na razie jest okej, do tej pory mnie tylko wkurzyła klawiatura, bo (chyba) da się ustawić tylko QWERTY, a ja wolę taką "klasyczną" komórkową i przez to mniej wygodnie mi się pisze. Ale sobie chyba zainstaluję dodatkową taką, jaką chce i będzie cacy :)