Aktywne Wpisy

XCR11 +36
Czy trener Okniński jest jakimś debilem próbując nam wmówić, że ten cepiarz frajerri ma jakiś talent do walk I szybko się uczy? No chyba, że cały czas szlifują technikę cepów.
#famemma
#famemma

Miller to jeden z nielicznych polityków, który nie ma problemu, by mówić, na temat faktycznej sytuacji na Ukrainie. Źle to wygląda dla Polski.
a za tymi zbożowymi latyfundiami, stoją często grupy mafijne, które za pośrednictwem ich skorumpowanych polityków, grożą nam i straszą, byśmy zaczęli kupować ich zboże. Z takimi sojusznikami, wrogowie nam niepotrzebni
#4konserwy #ukraina #rolnictwo
a za tymi zbożowymi latyfundiami, stoją często grupy mafijne, które za pośrednictwem ich skorumpowanych polityków, grożą nam i straszą, byśmy zaczęli kupować ich zboże. Z takimi sojusznikami, wrogowie nam niepotrzebni
#4konserwy #ukraina #rolnictwo

Przyznam, że bardziej podchodzi mi Sony (aktualnie mam Xperię T, którą bardzo sobie chwalę, parametry w teorii też są lepsze w M5, znany interfejs), ale Huawei również nie wypada źle, poza tym Sony jest dostępny tylko w kolorze białym, a ja jednak wolałbym czarny (P9 Lite jest w tym kolorze dostępny). Nie znam za bardzo interfejsu Huawei, ale mój różowy od niedawna ma p8 Lite i jak do tej pory nie narzeka, a wręcz poleca, że fajny, prosty i w ogóle... Jeśli chodzi o cenę, to oba modele są w bardzo podobnej (różnica 30zł) więc nie gra ona tutaj większej roli.
Innymi słowy: Brać Soniaka, którego mam w gruncie rzeczy ogarniętego i opatrzonego, z trochę lepszymi podzespołami ale w białym kolorze (trochę fe ( ͡° ʖ̯ ͡°) ), czy wybrać niewiele gorszego P9 w czerni i spróbować czegoś nowego?
Ale ja mam problemy... ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pytanie #smartfon #telefony
Komentarz usunięty przez moderatora