Aktywne Wpisy
AspoleczneUfo +614
Spędziłem kilka miesięcy w jednej z największych polskich hut na stanowisku, które kojarzy się z odpowiedzialną pracą, a jedyne co zobaczyłem to nieprawdopodobną skalę kradzieży, korupcję i ogólny kult #!$%@? się. Niesamowite, że w 2024 roku wciąż istnieją firmy zatrzymane w latach 80 ubiegłego wieku. Stare narzędzia ledwo się trzymające, #!$%@? w BHP, pracownicy wynoszący dosłownie wszystko, łącznie z sześciometrowymi rurami przez bramę, na której jest ochrona i nie powinno być na
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy warto wiązać się z 4/5 lat mlodszą dziewczyną, ale atrakcyjną, bez studiów, która pracuje za najniższa krajową? Dziewczyna vibe takiej trochŕ patusiary, ale niby mówi, że planuje studia zrobić. Jest mną bardzo zainteresowana i uprzedzam, nie, nie poleciała na mój status czy kasę, bo poznając się nic o tym nie wspominałem.
Sam mam 26 lat, magistra i dobrą pracę. Nie powiem, trochę będzi mi z tym dziwnie. Zawsze
Czy warto wiązać się z 4/5 lat mlodszą dziewczyną, ale atrakcyjną, bez studiów, która pracuje za najniższa krajową? Dziewczyna vibe takiej trochŕ patusiary, ale niby mówi, że planuje studia zrobić. Jest mną bardzo zainteresowana i uprzedzam, nie, nie poleciała na mój status czy kasę, bo poznając się nic o tym nie wspominałem.
Sam mam 26 lat, magistra i dobrą pracę. Nie powiem, trochę będzi mi z tym dziwnie. Zawsze
Do tego trzeba wyrobić karte za 90zł.
Przy okazji, wie ktoś czy można rozwiązać umowę jak się przeprowadzisz gdzieś, gdzie nie ma mcfita?
Jakieś opinie na temat mcfita w Poznaniu?
#cebuladeals #mikrokoksy #silownia
@Nanananas: Tak też zrobie i zobaczę jak to jest.