Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
alverini +298
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Co widziałem, jak oceniam:
- Shingeki no Kyojin 10/10
- Psycho-Pass 9/10
- Boku dake ga Inai Machi 9.5/10 Me gusta, połknąłem w jeden wieczór ( ͡º ͜ʖ͡º)
- Tokyo Ghoul 9/10
- Steins;Gate 6/10 nie porwało mnie choć pomysł dobry
- Death Note 10/10
- Sword Art Online 9/10
- Hotaru no Haka 10/10
- Stranger: Mukō Hadan 8.5/10
- Akame ga Kill! 9.5/10
- Elfen Lied 10/10
Pewnie było jeszcze kilka tytułów, których nie pamiętam, ale co teraz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Pol753: Jesteś dowodem na to że dzisiejszy przeciętny widz anime ma okres koncentracji przedszkolaka.
@Pol753: łooo panie.
polecam jojo. świetni bohaterowie, naparzają się jak trzeba. poziom humoru niebezpiecznie wysoki.
@Luka_Wars: jakim cudem?
Highschool of the Dead
Mirai Nikki
Kabaneri
Mahouka
Aldoah.Zero
Nisekoi
Jak ci się odwidzi plebsowanie rzuć się na wyżej wspomnianą rozkładówkę.
Ja polecam fajny romansik taki bez wielkich fajerwerk to toradora!
Z innych to poleciłbym jeszcze gosick - początek jest dość może trochę ciężko ale od polowy to chce sie bardzo oglądać i tylko maraton robić.
Vampire hunter d - nazwa mówi sama za siebie.
Hellsing - wersje ultimate najlepiej
A dalej to sobie juz ogarniesz.
bohaterowie, w niektórych przypadkach, zachowują się skrajnie nielogicznie (w sensie złego napisania, ich głupota nie była uzasadniona niczym), głębią też raczej nie grzeszyli (ale jak teraz sobie przypominam, to czasem zdarzały się im przebłyski). wymieniłabym więcej, ale
Komentarz usunięty przez autora