Aktywne Wpisy
MallaCzarna +9
Boze, zestresowana jestem strasznie głupia
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
( ಠ_ಠ)
W sobotę poznam moja siostre i kuzynke(jadę do Krakowa)zaprosiłam je na "fancy" obiad bo akurat jest restaurantweek. Głównym daniem jest noga z kaczki.
Więc co ja, debil robię prawie tydzień wcześniej o 2 w nocy? Googlam "jak jeść nogę z kaczki" xD
Śmieszne, bo ja wiem jak, niczego nowego się nie dowiedziałam. Pewnie się zdziwice ale na Lubelszczyźnie mamy sztućce od jakiegoś
Cinoski +26
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Jest mi tak smutno jak wtedy, gdy mając 10 lat wyjeżdżałem na kolonie do zakopca bez mamy (╯︵╰,)
Czuję się jak #przegryw
#gorzkiezale
@qqwwee coś ci się polepszyło po tej decyzji ?
@MINDGAME napisałem plusy i minusy wszystkich opcji mieszkaniowych i wybrałem. Co do danych statystycznych to 25/3250
No i mogę sobie gadać z kumplami na Skype o której chcę i jak głośno chcę i nikt nie mówi, żebym był ciszej bo nie może spać ( ͡° ͜ʖ