Aktywne Wpisy
Wurzel +20
#zwiazki Krótko i na temat - dziewczyna parę dni przed #walentynki twierdziła, że jest bardzo zajęta pracą (zdalna). Wcześniej, stopniowo co raz mniej pisaliśmy ze sobą (bo ma dużo pracy). Wstępnie ustaliliśmy, że się widzimy dzisiaj.
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak
teperkov +263
Tak się chciałem pochwalić : od przyszłego tygodnia będę człowiekiem bez komornika :D z w pełni operacyjnym kontem, będę mógł pracować na normalna umowę o pracę bez żadnych #!$%@? kombinacji etc :D wychodze na prostą!
Zna ktoś to uczucie, gdy po latach izolacji od społeczeństwa nie potrafisz z nikim o czymkolwiek rozmawiać? (╥﹏╥)
Nie potrafię ani otwierać nowego tematu, ani go rozwijać. Nawet jeśli jest to coś, czym interesuję się od gówniaka. Dodać do tego trzeba to, że środowiska ludzi w których mam szanse na rozmowę, interesują się czymś zupełnie innym ode mnie. Ze mną się po prostu nie da rozmawiać. Wszyscy o tym wiedzą.
Nawet jeśli ktoś z politowania próbuje ze mną pogadać, to ja czuję ogromny dyskomfort spowodowany tym, że nie wiem co mogę powiedzieć.
Moja najczęściej używane kwestie? "Także tego", "No... ten... tego", "no... ten teges"
Ehhhh.... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#stulejacontent #fobiaspoleczna
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop