Wchodzę sobie na serwer w #gtaonline a tam gość (cziter) w stroju mikołaja lata po mapie i zrzuca worki z pieniędzmi cały czas siedząc w swoim wózku golfowym ciągniętym przez zaprzęg reniferów xD Pewnie wyłapie bana ale propsy dla niego za kreatywność i punkty za styl xD
@hefpiot: No ja miałem jedną od premiery x360, a drugą też wbiłem na 200 lvl. Przy czym się specjalnie nie przejmuję bo i tak modder od którego brałem kasę wszystko przywróci :P
@Myrten a, czyli w twoim przypadku to nie jakiś skok w bok tylko miales jakiegos ziomka haxa, ta? To moze za jednorazowa akcje bana nie wylapie xdd w sumie w dupie mam rockstara, nagrody za misje c-----e, dodaja tylko content dla CEO co tez kosztuje kupe forsy, a ceny takie że nic tylko kupowac shark cardy za prawdziwy $$$. Szkoda, gta:o to mega zmarnowany potencjał
@rudy102: wiem że to głupie porównanie ale chciałbym aby serwery wyglądały jak te z minecrafta ,mozna bylo odpalic serwer nawet na wlasnym kompie albo wlasnym nasie i grac po hamachi, publicznym ip itd. Były serwery z modami ,bez ,z darmową kasą itd to bylo wg mnie ok
@hefpiot: Właśnie są 3 możliwości: 1) Zbanowali mnie za samą zmodowaną kasę jaką miałem bez związku z tym że na mnie inny moder kasę zrzucał(mało prawdopodobne bo by więcej osób od tej osoby poleciało) 2) Zbanowali mnie tylko przez tego co na mnie zrzucił kasę 3) Przez to że na mnie zrzucił kasę przyjrzeli się mojemu kontu i stwierdzili że coś tu śmierdzi więc ban :P
@Rimfire @oficer-prowadzacy: ale prawda jest też taka, że 99% osób modujących online to cheaterzy a nie pokojowi moderzy. Jeśli ktoś chce się pobawić modmenu moze to robić w Single Player, a jeśli chce pograć grupą znajomych na modach to może zrobić sesję prywatną na zaproszenie gdzie nikt nikogo nie zgłosi za korzystanie z modów i będą się bawić nie przeszkadzając nikomu. W każdym innym wypadku mam wątpliwości co do
@Qrix: Raczej spora część podchodzi pod tą kategorię, jednak niekiedy trafiały się też osoby które bez zabijania kogokolwiek zrzucały forsę albo spawnowały Antonowa, otwierały luk bagażowy i robiły zawody w skakaniu autami z samolotu xD Co prawda czasami zdarzało się że pojazd wybuchł (nie z winy moddera, tylko z powodu skopanej przez R* kolizji), ale i tak zabawa była przednia, chyba jedna z bardziej szalonych rzeczy jakie można było zrobić.
@hefpiot: kopałbym modderów jak kurczaki. Jak to @Qrix napisał, większość to nie są Mikołaje latające po niebie. Ostatnio byłem na serwerze, gdzie koleś wywalił wszystkich na serwerze z aut i postawił każdego z osobna w metalowej klatce bez wyjścia. Po oczywistej fali samobójstw na każdego nałożył gigantyczne UFO,które choć z perspektywy trzeciej osoby wyglądało zabawnie (chce ktoś wideo? xd) , to zasłaniało mi cały widok. Naprawiło to dopiero zabicie
@oficer-prowadzacy: a wlasnie mam kolege z ekipy ktory jest modderem ,ale jest chyba pozytywny bo zazwyczaj spawnuje samoloty (cargoplany) i otwiera titany,najczęściej gine,ale to nie jego wina xD No i oczywiscie sypie kase,ale tylko ludzią z ekipy Zazwyczaj gramy na sesji dla ekipy/zaproszonych ale zdazy sie byc na public i cisniemy beke jak startuje cargoplanem i ludzie wskakują w ostatnim momencie i robi sie 16 osob w cargo xDDDD Albo
@zapoznalem: Widzę że ty dalej się upierasz że za remote nigdy nie ma bana...
so all of my friends and person that i personally gave money to with the drop money thing are banned. all the persons that used any kind of mod or glitch (internal or external ) doesnt matter. so wait till the pros know how and why is this happening. i made this post cause i saw
Były serwery z modami ,bez ,z darmową kasą itd to bylo wg mnie ok
1) Zbanowali mnie za samą zmodowaną kasę jaką miałem bez związku z tym że na mnie inny moder kasę zrzucał(mało prawdopodobne bo by więcej osób od tej osoby poleciało)
2) Zbanowali mnie tylko przez tego co na mnie zrzucił kasę
3) Przez to że na mnie zrzucił kasę przyjrzeli się mojemu kontu i stwierdzili że coś tu śmierdzi więc ban :P
Najbardziej prawdopodobne są 2 i 3 bo bana
Raczej spora część podchodzi pod tą kategorię, jednak niekiedy trafiały się też osoby które bez zabijania kogokolwiek zrzucały forsę albo spawnowały Antonowa, otwierały luk bagażowy i robiły zawody w skakaniu autami z samolotu xD
Co prawda czasami zdarzało się że pojazd wybuchł (nie z winy moddera, tylko z powodu skopanej przez R* kolizji), ale i tak zabawa była przednia, chyba jedna z bardziej szalonych rzeczy jakie można było zrobić.
No i oczywiscie sypie kase,ale tylko ludzią z ekipy
Zazwyczaj gramy na sesji dla ekipy/zaproszonych ale zdazy sie byc na public i cisniemy beke jak startuje cargoplanem i ludzie wskakują w ostatnim momencie i robi sie 16 osob w cargo xDDDD
Albo
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora