Wpis z mikrobloga

W internetach pojawił się mem, pod którym leje się trochę dziwnych komentarzy w kierunku Islamu.
Tymczasem przyczyna, dla której dziewczyna nie podała ręki jest prozaiczna: tego w jej kulturze się nie robi (jak witać się z muzułmańską kobietą(. Japończycy wolą skromny ukłon niż podanie dłoni, ale nikt nie robi o to problemów, bo to Japończycy. Kiedy muzułmańska kobieta nie podaje ręki, to zaczynają się dziwne spekulacje ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie jestem za multi-multi, żeby było jasne. Jestem za podstawową wiedzą o innych kulturach, zwłaszcza na salonach, żeby nie robić takiej chryi.
CrazyJunx - W internetach pojawił się mem, pod którym leje się trochę dziwnych koment...

źródło: comment_Ttzzi3OETKp3msUXO1ao96yfAb8L4YAi.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CrazyJunx: ona nie respektuje europejskiej kultury noszac te zaslone na sobie, co ma bardzo symboliczne znaczenie w krajach arabskich/islamskich.
Ja moge porespektowac sobie troche jej kulture, mala poligamia, #!$%@? w facjate z pare razy kazdej, w koncu kultura sama sie nie zrobi( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PolDun22: Zastanawia mnie, ze to kobiety najbardziej bronia ludzi z tych archaicznych krajow, gdzie jednak prawa czlowieka i mniejszosci sa gorzej respektowane, a feminizm to jakis zart xD
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: oho znalazł się typowy ćwierćinteligent, który przedstawia chamstwo większe niż nie jeden zwolennik jihadu a chce tutaj wypowiadać się na tematy integracji i odpowiednich zachowań.
  • Odpowiedz