Aktywne Wpisy
gardzenarodowcami +508
trzeba być serio smutnym człowiekiem, żeby mieć ból dupy o tabletke dzień po XD #sejm
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Powiedziałem żonie, że bardziej kocham ją od naszego dziecka i, że to zawsze ona będzie dla mnie na pierwszym miejscu. Oczywiście nie oznacza to, że nie kocham naszego dziecka. Teraz się do mnie nie odzywa od paru dni i ciągle płacze.
To ja mam coś z głową czy to jednak ona przesadza z reakcją? Wydaje mi się, że to normalne, że partnerka jest najważniejszą osobą w życiu każdego mężczyzny.
Powiedziałem żonie, że bardziej kocham ją od naszego dziecka i, że to zawsze ona będzie dla mnie na pierwszym miejscu. Oczywiście nie oznacza to, że nie kocham naszego dziecka. Teraz się do mnie nie odzywa od paru dni i ciągle płacze.
To ja mam coś z głową czy to jednak ona przesadza z reakcją? Wydaje mi się, że to normalne, że partnerka jest najważniejszą osobą w życiu każdego mężczyzny.
Wyciekła instrukcja dla działaczy PiS i 60groszyzawpis
Wielka afera i w ogóle. Problem polega na tym, że tytuł znaleziska wprowadza w błąd, bo w artykule nie ma ani słowa o tym, jakoby ta instrukcja o której w znalezisku mowa, miała trafić także do jakichś płatnych trolli PiS.
Na marginesie: w samych komentarzach pojawiały się insynuacje ze strony neuropy, jakoby tag #ciamajdan również był wymysłem trolli PiSu. Podczas gdy w artykule czytamy: "Skorzystano z prześmiewczego hashtagu, który zapoczątkowali internauci na Twitterze, wyśmiewający protest przed Sejmem".
Zapytałem także samego zainteresowanego o tą kwestię, oczywiście nie wskazał mi ani w tym, ani w żadnym innym artykule na ten temat, skąd wziął swoje rewelacje, zamiast tego się chamsko odzywał. Zresztą, oceńcie sami (załączam poniżej).
#wykop #manipulacja #moderacjacontent #4konserwy #polityka
A że przez własny pryzmat patrzą i im się wydaje, że każdy musi mieć tak jak oni - cóż.
Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że ci ludzie nie rozumieją, że wojna domowa to nie zabawa. Nawoływania do przemocy z ust prominentnych polityków opozycji, okupacja