Wpis z mikrobloga

jest frajda z grania na prywatnych serwerach w #wow ? nigdy nie gralem w wowa, a jestem ciekawy jak ta gra wyglada. Wiem ze sa serwery z dodatkiem sprzed 8 lat (wotlk?). jesli chcialbym pograc w wowa gdzie jest normalna,ladna grafika to jakie serwery polecacie i na jaki dodatek mozna liczyc na prywatnych? ten przed ostatni? #gra
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@quarox: Niedawno reaktywował się wiecznie żywy Sunwell, według informacji na stronie obecnie jest online ponad 2000 graczy, więc jest też z kim pogadać, prawdopodobnie polskojęzyczny, ale co do tego to nie mam 100% pewności. Grają na dodatku wotlk. W każdym razie w chwili obecnej można po śmiesznej cenie znaleźć wow'a do dodatku Warlords of Dreanor z 30 dniami gry, więc jeśli chciałbyś spróbować gry na globalu to też polecam na
  • Odpowiedz
@quarox: Szczerze Mirku to Ci nie jestem w stanie powiedzieć, moja zabawa z prywatnymi serwerami skończyła się dawno i od tego czasu raczej jej nie śledzę, tylko tyle co z sunwellem się działo, bo po prostu na nim spędziłem dużo czasu. Jeśli będziesz grał sam to raczej nie ma znaczenia, który to będzie serwer, chociaż też jak wspomniałem, lepiej sprawdzić czy takie patche jak WoD są w miarę poprawnie oskryptowane,
  • Odpowiedz
@quarox: ale też polecam sprawdzić klucz do WoD'a który obecnie jest śmiesznie tani (było łapać, gdy rozdawali kod razem z biletami na film Warcraft ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) , a daje on 30 dni gry i content WoD również się w to wlicza.
  • Odpowiedz
@7uras: zalogowalem, sie na serwie gdzie niby online bylo 3k ludzi a w miejscu poczatkowwym przez 15 min spotkalem 1 osobe wiec nie wiem czy juz mi sie nie znudzilo
  • Odpowiedz
@quarox: bo te liczniki na priwach są przekręcone ( ͡º ͜ʖ͡º)
obczaj sobie triala do 20 poziomu na globalu, jak się spodoba to battlechest drogi nie jest
  • Odpowiedz