Aktywne Wpisy
majkkali +219
Tywin_Lannister +40
Bez względu na nasze poglądy - jak gość cierpiący na demencję (i o charyzmie butelki) ma wygrać z jedną z najbardziej kultowych postaci historii współczesnej?
Ten zamach cementuje pozycję Trumpa jako światowej legendy jeszcze mocniej, a jego dzisiejsze zdjęcie z flagą w tle będzie kiedyś we wszystkich podręcznikach. Amerykanin przez duże A. Uosobienie amerykańskiego snu. Urodzony „winner”, który dokona czegoś historycznego i „odbije” Biały Dom w tak spektakularnych okolicznościach.
W Stanach mają #!$%@? na pragmatyzm. Liczą się emocje. Trump je dostarcza. Jego zachowanie po zamachu to było po prostu coś niezrozumiałego. Zamiast panikować dalej grał swoją rolę. Przeżył zamach i obrócił sytuację na swoją korzyść w ciągu kilku sekund. Być może to psychopata, może socjopata - nie zmienia to faktu, że gość jest chodzącą legendą.
GOAT
Ten zamach cementuje pozycję Trumpa jako światowej legendy jeszcze mocniej, a jego dzisiejsze zdjęcie z flagą w tle będzie kiedyś we wszystkich podręcznikach. Amerykanin przez duże A. Uosobienie amerykańskiego snu. Urodzony „winner”, który dokona czegoś historycznego i „odbije” Biały Dom w tak spektakularnych okolicznościach.
W Stanach mają #!$%@? na pragmatyzm. Liczą się emocje. Trump je dostarcza. Jego zachowanie po zamachu to było po prostu coś niezrozumiałego. Zamiast panikować dalej grał swoją rolę. Przeżył zamach i obrócił sytuację na swoją korzyść w ciągu kilku sekund. Być może to psychopata, może socjopata - nie zmienia to faktu, że gość jest chodzącą legendą.
GOAT
@zielonek1000: bardzo płytko to sprowadziłem do UBeków. Tu chodzi o coś więcej ale się nie zrozumiem więc nawet nie będę się starał wyjaśnić (i wcale nie chodzi o UBeków).
@k1fl0w: masz multikonto, czy #!$%@??
@badtek: auto-correct, już poprawiłem
Cóż za elokwentna i rzeczowa wypowiedź. Jeszcze trzymają procenty od wczoraj?
Nie po prostu muszę uwzględniać stan fizjologiczny Twojej istoty szarej. Jeżeli jesteś #!$%@?, to warto żebyś się przyznał, będzie łatwiej rozmawiać.
Zakładając, że to typo, to i tak niewiele mogę wywnioskować z Twojej wypowiedzi, chociaż jestem trzeźwy.
Co to znaczy płytko? UBecy robią majdan, to raczej płytkie nie jest.
@zielonek1000: serio w to wierzysz?
Zwłaszcza, że teraz zabierają kasę uczciwym ludziom, których wcześniej prześladowali.
@PatologiiZew:
A co, dukaczewski pod sejmem poszedł z wnukami popuszczać drona czy na zjeść watę cukrową?
@zielonek1000: Co Dukaczewski może zrobić? Jak niby sobie ten majdan wyobrażasz? Rozwiń to.
No ale wiadomo, obywatel wrogiem partii, dobro partii dobrem narodu
Ciekawe ze nad tym postem jest inna istotka z orzelkiem na tle flagi. I to ktorys taki awek juz.
@zielonek1000: możesz wierzyć lub nie ale nie pisze tutaj pod wpływem bo mógłbym napisać więcej niż powinienem. A naprawdę nie chce tutaj nikogo obrażać.
To przykre co piszesz, ale w pełni rozumiem Twoją decyzję.
@Naxster:
Mam swoje zdanie i go nie zmienię.
Widzę kto protestuje i wiem kim są ci ludzie. Widzę też kto się tam dołącza i z kim trzymają transparenty. Nie każdy na wykopie ma 20 lat, niektórzy mają dzieci w tym wieku. Ja bym niektórym z nich na tej paradzie brudnego patyka do ręki nie podał.
Przecież to Kaczyńscy siedzieli w Magdalence (Lech) i okrągłym stole, więc to ONI są tym układem. Teraz próbują się kreować na świętych walczących z "układem" (tak, wiem, że Lech nie żyje, ale mówię