Aktywne Wpisy
PIAN--A_A--KTYWNA +130
Ciągle tylko kary, nakazy zakazy. Nie sprzedaż mieszkania, nie wjedziesz samochodem do miasta, zakaz użycia kamery, telefonu, zakaz płacenia gotówką, zakaz latania samolotami, miasta 15minutowe, nakaz jedzenia robaków, kara za brak szczepienia. Co się dzieje??? Zakaz życia dla normalnych ludzi???????
#pytaniedoeksperta #pytanie
#pytaniedoeksperta #pytanie
WarmWeather +296
Kocham ludzi w mojej #pracbaza. Typy jednego dnia se piją razem wódkę, spędzają weekendy razem, jakieś wyjazdy itp, a potem jeden drugiego podpierdala u kierasa. Pięknie się to ogląda z boku.
XD
XD
Pytanie do Mirkow korzystajacych z #roksa lub #odloty. Mam 23 lata i chce pojsc na seksy do jakiegos milfa (35-40). Moze byc sytuacja, ze diva mnie nie przyjmie, bo za mlody? xD Wiem troche kretynskie pytanie, ale pytam calkiem powaznie. Wydaje mi sie ze wygladam dobrze jak na swoj wiek - nie za mlodo, i nie zastaro. Moze powinienem sie zapytac przez telefon wczesniej czy to nie jakis problem dla niej? Niby to prostytutka i liczy sie ze klient daje hajs, jednak mimo wszystko meczy mnie to.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez moderatora