Aktywne Wpisy
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Itslilianka +94
Co dalej chłopaki bo nigdy nie doszedłem do tego poziomu
jakie narkotyki z listy w ankiecie stosowałeś (wybierz najtwardszy)
ekstazy/amfa/marihuana here + oczywiscie pixy, czesto na herze mogłybyć
#!$%@? nie heheszkuj bo to gówno jest tanie w #!$%@?, tylko marża narzucona taka żeby było na karabiny i bomby
"a skąd wiesz że to hera a nie jakieś inne gówno"
"tylko hera tak grzeje"
na pill reports jest kilka piguł z hera. Choć w sumie to jest lipny interes bo i tak here kablują degeneraci.
Ziarnko prawdy jest takie, że zamiast mdma jest dawane całe spektrum #!$%@?, np. można spotkać w usa słynny angel dust (czyli pcp), mxe, czy dxm (popularny acodin),
Troche to smutne jak w Polsce ludzie są niewyedukowani nawet