Aktywne Wpisy

urzedniczatv +80
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.
Ynfluencer +27
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.

Teraz spójrz na zainteresowanie bitcoinem i blockchainem na świecie i sam sobie odpowiedz jaki jest potencjał do spadków.
Drogi był przy 1000zł za 1 BTC, przy 1800zł jak i przy 3000zł. - zawsze. Śmieszne, że tym samym "ekspertom" zaciska dupę jak widzą 3400zł za 1 BTC ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z drugiej strony biorę pod uwagę potencjał bitcoina i z tej perspektywy zawsze będzie dla mnie tani. Lubię wyobrażać sobie, że dożyję czasów kiedy wartość 1 bitcoina będzie równa 1 milion dolarów.
Te wszystkie wypowiedzi o tym jaki bitcoin jest drogi itd. przypominają mi dyskusje na ircu i forach w październiku 2013. Przy $150 ~wszyscy zgodnie twierdzili, że to już musi być koniec bańki i chwalili się sprzedażą.
Inna sprawa, że wtedy bitcoin urósł >10x w ciągu roku, więc jest to bardziej zrozumiałe.
Żeby nie było, nie mówię, że wzrośnie, bo nie wiem. Ale jak ktoś naprawdę wierzy, że spadnie, to przecież
Pamiętam też jak był płacz, przy 2k, czemu nie kupili przy 1k zł. Teraz narzekają, że nie kupili jak było po 2k. No
@BishKopt: тише едешь, дальше будешь