Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Drogie Mirabelki i Mirki, potrzebuję Waszej rady. Zwłaszcza interesuje mnie wiedza od #rozowepaski.
Otóż jestem na #studbaza i mam problem ze zrozumieniem intencji pewnej laseczki z grupy.
Gadamy sobie co jakiś czas, na luzne tematy, zarciki, heheszki i takie tam. Przyjacielem żadnym nie jestem, bo nie utrzymuje z nią kontaktu poza uczelnią.
Laseczka ta od jakiegoś czasu przyrządza w chacie różne rzeczy do jedzenia i częstuje nimi swe dwie koleżanki, oraz mnie.
Innych gości nie częstuje, tylko mnie. Zastanawiam się czy dostaje je dlatego, że jestem zwykłym kolegą i dobrze się ze mną gada, czy dziewczyna po prostu bawi się w kucharke żeby zbliżyć sie do mnie, a jej koleżanki są tylko przykrywką. #logikarozowychpaskow
Jestem dosłowny, nie domyślam się jak większośc facetów, Na kobietach i ich praktykach godowych znam się średnio, stąd #pytanie do was.
Co mam zrobić, jak dowiedzieć się czego ona tak naprawdę chcę?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling

Co mam robić?

• Nie znam się na kobietach, nie pomogę. 27.3% (30)
  • Zapytaj którąś z koleżanek o intencję tej laski. 14.5% (16)
  • Zapytaj laskę wprost, co oznacza jej zachowanie. 25.5% (28)
  • Znajdz inny sposób, bo się zbłaznisz. 32.7% (36)

Oddanych głosów: 110

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @Meara: Smażysz ludziom w pracy placki ziemniaczane czy inne omlety uprzednio pytając się z czym chcą? :D
Dzielić to ja się też mogę np orzeszkami ziemnymi z ludzmi i to nic nie znaczy, ale nie wykonuje dla nich dań restauracyjnych (
@pesia: ze 20 innych, częstuje tylko mnie

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz